Bir Ayda 18 Km Yol Asfaltlandı

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa çalışmaları sonucunda son bir ayda altyapısıyla birlikte 18 km’lik yol ağı dayanıklı asfaltla kaplandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2012 11:04
Bir Ayda 18 Km Yol Asfaltlandı

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Bir ayda gerçekleştirdiğimiz yol yapım çalışmaları öncesinde başta yağmur suyu hattı, ızgara dağıtımları, diğer altyapı sorunları da giderilerek yapılan asfaltlama çalışmalarımız iki kattan oluşuyor” dedi.

Isparta Belediyesi tarafından başlatılan ana arterlerin asfaltlanması çalışmaları şehrin çeşitli caddelerinde devam ediyor. 202 Cadde’deki çalışmaların ise 3. ve son etabına geçildi. Havaların soğumasına rağmen dayanıklı asfalt çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 4 km’si gidiş, 4 km’si de geliş olmak üzere toplam 8 km’den oluşan 202 Cadde’nin 30 günde tamamlandığını belirtti. 202 Cadde’deki dayanıklı asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen ve değerlendirmelerde bulunan Başkan Günaydın, bu caddenin şehrin önemli yollarından birisi olduğunu ifade etti.

Caddeleri tüm altyapılarıyla birlikte tamamladıklarına değinen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 202 Cadde’nin son etabı olan Fatih Mahallesi bölümüne geldiklerini dile getirirken, “Geceleri de bereketli hale getirdik. Büyük bir özveri göstererek çalışmaları yürüten bu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Caddelerimize yüksek kaliteli birinci ve ikinci kat asfalt döküyoruz. 202 Cadde’miz 8 km’den oluşan bir yolumuz. Bu caddemizi 30 günün sonunda bitirmiş oluyoruz. Bu arada bu caddemizin yanı sıra şehir merkezindeki diğer yollarımızda da çalışmalar gerçekleştiriliyor. 30 günde diğer caddelerimizle birlikte toplam 18 km’lik bir yolu altyapılarıyla birlikte dayanıklı asfaltla kapladık. Mümkün olmayanı başarıyoruz. Mümkünsüz denen bir olayı mümkün hale getiriyoruz. 202 Caddemiz bizim Gökkubbe Projemiz ile İstanbul Yolunu birleştiren uzun mesafeli bir yolumuz. Bu yolumuza fuar yolu da diyebiliriz. Aynı zamanda şehrimizin önemli ana arterleri arasında yer alıyor” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum