Bir Garip Aşk Hikayesi

75 yaşındaki gurbetçi tam 1 yıldır onu arıyor...

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2016 10:36
Bir Garip Aşk Hikayesi

DEMOKRAT GAZETESİ'NİN HABERİ

Adı Gülizar… 75 yaşında… tam 1 yıl önce Isparta’da tanıştığı ve adını dahi hatırlamadığı bir beyefendi için Almanya’dan düştü yollara. 1 yıldır hakkında bildiği kısıtlı bilgilerle adeta kapı kapı onu aradı. Onunla evlenmek istediğini söyleyen Gülizar teyze umudunu ise hiç yitirmedi. İşte o hikaye…

Gülizar teyze mahcup mahcup çaldı Demokrat Gazetesi’nin kapısını. Haber Merkezi’nde bir taraftan çayını içerken bir taraftan da derdini nasıl anlatacağını düşünüyordu sıkıntılı sıkıntılı.
“Yavrum” dedi, “Ayıplar mısınız bilmem ama ben birisini arıyorum. Bana nasıl yardım edebilirsiniz?”
YALNIZLIK ALLAH’A MAHSUS
Sonra başladı anlatmaya… Gülizar Teyze tam bir yıl önce bir vesile ile Öğretmenevi’nde bir beyefendiyle tanışmış. Beyefendi, yalnızlık Allah’a mahsus deyip eşini kaybetmiş olan Gilizar teyze ile evlenmek istemiş. Gülizar teyze o anda hayır demiş. Almanya’ya dönmüş. Ama daha sonra düşünmüş taşınmış ve ‘neden olmasın’ fikrine kapılmış.
ARADIĞI HAYAT ARKADAŞI…
Aradığı hayat arkadaşının o beyefendi olduğunu düşünen Gülizar teyze, Almanya’dan Türkiye’ye dönmüş. Adını dahi unuttuğu beyefendiyi aramaya koyulmuş. Hakkında kısıtlı bilgilere sahip olduğu beyefendinin Zafer Mahallesi’nde oturduğunu, Mardinli olduğunu ve emekli memur olduğunu hatırlıyor sadece Gülizar teyze.
BİN EURO PARA HARCAMIŞ
Mahalle muhtarı, mahalle kahveleri, tanıdık eş dost derken adeta kapı kapı dolaşmış aradığı aşkını bulmak için. Ama aradan 1 yıl geçmesine rağmen bulamamış. Bu arada neredeyse bin Euro kadar da para harcamış.
BİR GARİP AŞK HİKAYESİ
Gülizar Teyze; “O’nu bulup yakından tanıyıp Almanya’ya götürmek ve evlenmek istiyorum” diyor. Elçiye zeval olmaz… Bir garip aşk hikayesi dedik ve sizlerle paylaşmak istedik bu hikayeyi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum