Bir Garip Seçim Afişi

Atatürk’e Ayyaş Diyenlere Rakı Kadehiyle Cevap Verdi...

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mayıs 2015 16:30
Bir Garip Seçim Afişi

BU HABER İLK KEZ AJANS32'DE

DSP Isparta birinci sıra Milletvekili Adayı Mustafa Nihat Önal, ilginç bir afişle dikkatleri üzerine çekti.

Demokratik Sol Parti Isparta Milletvekili Adayı Mustafa Nihat Önal, elinde rakı kadehi ile çektirdiği fotoğrafı seçim afişi ve kartvizitlerinde kullanınca dikkatleri üzerine çekti.

Mustafa Nihat Önal, konuyla ilgili yaptığı Ajans32’ye açıklamada rakı kadehinin önemli bir mesaj olduğuna işaret etti.

Önal, “Cumhuriyet değerlerimiz yok ediliyor. Artık bizim tek sığınağımız Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleridir. Atatürk’ün ve değerli silah arkadaşlarının itibarsızlaştırılmaya çalışıldığı bir dönemdeyiz” dedi.



Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin grup toplantısında alkollü içki kullanımına ilişkin yasal düzenlemeyle ilgili yaptığı, "İki tane ayyaşın yaptığı yasa sizin için muteber oluyor da, inancın emrettiği gerçek, niçin reddedilmesi gereken bir olay haline geliyor?" sözlerini hatırlatan DSP Milletvekili adayı Mustafa Nihat Önal, “Atatürk ve İnönü’yü kastederek iki ayyaş diyen dönemin başbakanı bugünkü Cumhurbaşkanına bir mesaj vermek istedim. İyi bilsinler ki; Bu ülkede Mustafa Kemaller Bitmez. Bunu anlamadıysa bir kez daha tekrar edelim; Bu ülkede ayyaşlar bitmez” ifadelerini kullandı.



Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum