Bir Günlük Gelir Mehmetçiğin!

Hafız İbrahim Demiralay’ları Yetiştiren, Toprakların Esnafına da Bu Yakışır!

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mart 2018 14:27
Bir Günlük Gelir Mehmetçiğin!

Hafta sonu Mehmetçiğe Destek Konvoyu düzenleyen ve Kan Bağışı yapan Isparta esnafı şimdi de bir günlük gelirini TSK Güçlendirme Vakfı’na bağışlıyor.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin organizasyonu ile hafta sonu binlerce araçlık konvoyla Afrin’de terörle mücadele harekatı yürüten Mehmetçiğe Isparta’dan selam gönderilmişti. Konvoy sonrasında kan bağışında bulunarak yüreğinin Mehmetçikle birlikte attığını bir kez daha haykıran Ispartalı esnaflar, şimdi de bir günlük gelirlerini Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışlıyor.

Konuyla ilgili olarak gazetecilerle bir araya gelen Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkan vekili Ahmet Tural ve esnaf odaları başkanları kampanyanın detaylarını anlattı.

Tural, yaptığı açıklamada; “Sizlerin de bildiği gibi hafta sonu Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı bütün odalarımızın katılımı ile Mehmetçiğe saygı konvoyu düzenledik ve akabinde 15 Temmuz demokrasi meydanı ve Cumhuriyet Alanında Kızılay çadırlarında Mehmetçik için kan bağışında bulunduk. Süleyman Demirel Üniversitesinden başlayarak valilik önüne kadar Türk bayrakları ile donatılmış binlerce araçlarımızla gerçekleştirdiğimiz bu konvoy Afrin’de omuz omuza mücadele eden, canı pahasına bu ülkenin milli birlik ve bekasını korumak için orada bulunan Türk Silahlı Kuvvetlerinin her bir mensubuna sahip çıktığımızı, değer verdiğimizi, bütün kalbimizle ve yüreğimizle onların yanında olduğumuzu gösterme adına düzenlenmiş bir etkinlikti. Bu etkinliğimize katılan ve katkıda bulunan bütün esnaflarımıza ve Isparta halkına bir kez daha teşekkür ediyoruz. Yol boyunca konvoyumuza el sallayan, alkış tutan ve Cumhuriyet meydanında toplanarak bizlerin yanında yer alan herkese bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Biz tek yüreğiz. Çeşitli etkinliklerle Türk Silahlı Kuvvetlerine Mehmetçiğimize maddi manevi destek vermeye çalışıyoruz” dedi.

Tural, “Hafta sonuna kadar bağış yapabileceğimizi ifade ederek, buradan bütün esnaf arkadaşlara ve Isparta halkına seslenmek istiyorum. Ülkemizi canı pahasına koruyan Mehmetçiğimize, dolayısı ile Türk Silahlı Kuvvetlerine sahip çıkmak, ordumuzun her türlü silah ve mühimmat ihtiyacının karşılanması noktasında küçücükte olsa katkıda bulunmak için bizler Isparta’dan bu fitili ateşliyor ve ülkemizin her ilinde bu kampanyanın dalga dalga yayılmasını umut ediyoruz. Bütün esnaf arkadaşlara diyorum ki, bir günlük kazancınızı Mehmetçik için bağışlayın. Değerli Isparta halkının da bu kampanyaya destek vereceğini umut ederek, şimdiden bağış yapan başta esnaf arkadaşlar olmak üzere bütün Isparta halkına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Bağış yapmak isteyenler için; TSK Güçlendirme Vakfı Bağış Hesap Numarası: Halkbank Ankara Kurumsal Şube Şube Kodu: 452 Hesap No: 16001987 IBAN: TR37 0001 2009 4520 0016 0019 87

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.