Bir Kayıp Haberi Daha

Bir Kayıp Haberi Daha

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2015 09:36
Bir Kayıp Haberi Daha

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde bankadan para çekmeye giden Isparta merkez köy Yazısöğüt'lü olan 26 yaşındaki Hakan Gökşin'den 5 gündür haber alınamıyor.

Manavgat'a bağlı Evrenseki Mahallesi'nde beş yıldızlı oteldeteknik personel olarak çalışan Hakan Gökşin, 5 gün önce para çekmek içinbankaya gitti. En son cep telefonundan nişanlısıyla konuşan Gökşin'den bir dahahaber alınamadı. Ailesi hayatından endişe ettiği Gökşin'in bulunması içinpolisten yardım isterken, dayı Mustafa Aygün, Gökşin'in ayrıldığı işyerindenalacağı tazminatı çekmek için bankaya gittiğini ve ortadan kaybolduğunusöyledi.

Geçen cumadan beri haber alamadıkları Gökşin'in en sonbankada nişanlısıyla telefonda görüştüğünü aktaran Aygün, "Daha sonra birdaha kendisine ulaşılmadı. Yeğenimin bankadan para çektikten sonra birileritarafından kaçırılmasından korkuyoruz. Başına kötü bir şey gelmesinden çokkorkuyoruz. Görenlerin insaniyet namına polise bildirmesini istiyoruz"dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.