Bir Lokma Mutluluk İçin…

Lokmania; Buradan mutsuz ayrılan yok...

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mayıs 2019 11:32
Bir Lokma Mutluluk İçin…

Geleneksel Lokma kültürünü modernize ederek lokmayı çikolata ve çeşitli dolgularla zenginleştirerek konuklarına sunan Lokmania Isparta’da farklı bir konsept ve damak tadının adresi oldu.

Şimdi sizi çok ama çok mutlu olacağınız bir yere götüreceğiz… Çikolatanın salgıladığı mutluluk hormonunu geleneksel damak tadı lokma ile buluşturmuş, güler yüzlü, hijyenik ve evinizde hissedeceğiz bir hizmet kalitesiyle konuklarına kapılarını açan Lokmania’dan söz ediyoruz.
Geleneksel tatlımız lokma artık eskisi gibi değil. Yağda kızartılan, üstüne bolca şerbet dökülen efsane tatlımızın çikolatayla ilk buluşması gerçekleşti. Yeni nesil lokmanın Isparta’daki ilk adresi ise Lokmania oldu.
İşletmeciliğini Yavuz Selim Hancıoğlu ve Salih Ateşoğlu’nun yaptığı Lokmania geleneksel lezzet lokmayı çeşitli dolgular ve yüzde yüz çikolata ile buluşturunca ortaya bambaşka bir lezzet çıkıyor.



Birisi Afyon’lu, diğeri İstanbul’lu iki ortağı Isparta’da buluşturan işletme sürekli yenilik, gelişim ve güler yüzlü hizmetle konuklarını ağırlıyor.
Lokmania’da geleneksel bir lezzet modern hale getiriliyor. Lokmania işletmecileri; “İnsanlar farklı lezzetler arıyorlar. Lokma tatlısı da hamur olarak çok güzel bir lezzet, çikolatayla birleşince daha güzel bir aroma ortaya çıkıyor. Burada lokma tatlısına çeşitli dolgular ekliyoruz. Limonlu, frambuazlı, vanilya, çikolata dolgularını lokmanın içine enjekte ediyoruz. Üzerine farklı çeşit çikolatalar ekiliyoruz. Fındık, bonibon, hindistan cevizi gibi malzemelerle de son süslemeleri ve zenginleştirmeleri yapıyoruz. Buradan mutsuz ayrılan yok” şeklinde bilgi veriyorlar.

Lokma efsanesinin şekil ve içerik değiştirdiği Lokmania’ya yolunuz düşsün demiyoruz, yolunuzu mutlaka düşürün ve bu farklı lezzeti tadın diyoruz… E o zaman unutmadan yolu da tarif edelim. İstasyon Caddesi’nde stadyum kavşağından Maliye’ye doğru dönünce hemen karşınıza çıkacak…


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.