Bir Oyuncak İki Bayram

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Isparta Şubesinin önderliğinde, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla Genç TÜMSIAD Isparta Temsilciliği tarafından çocuklara yönelik anlamlı bir proje başlatıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2013 09:22
Bir Oyuncak İki Bayram

‘‘Bir Oyuncak İki Bayram’’ isimli kampanya çerçevesinde, kullanılmamış veya çok az kullanılmış oyuncaklar şehir içerisinde çeşitli noktalarda kurulan standlarda toplanarak önümüzdeki Ramazan Bayramı ile birlikte yeni sahiplerine ulaştırılacak.

Kimsesiz çocuklara, maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına ve Suriye’li sığınmacı ailelerin çocuklarına bayram sevinci yaşatmak için ‘‘Gelin, bu bayram sevincimizi onlarla paylaşalım! ’’ sloganı ile yola çıkılan kampanyanın tanıtımı ile ilgili Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantı’ya Isparta TÜMSİAD ve GENÇ TÜMSİAD yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’de katıldı.



Toplantıda projenin tanıtımını yapan Isparta TÜMSİAD Başkanı Akın Tuna; hepimizin evinde atıl vaziyette bir kenara atılan bir çok oyuncak var, bir yanda ise o oyuncaklara ihtiyacı olan bir çok çocuk var. Bizim asıl amacımız Ramazan’ın bereketiyle toplanacak olan bu oyuncakları gerçekten ihtiyaç sahibi olanlarla buluşturmak. Oyuncağını veren çocuğun yaptığı iyilikle, yardımseverlik ile, söz konusu projenin gelecek nesillerimize de dayanışma ruhunu aşılayacak olması bizleri de heyecanlandırıyor. Bu konuda bizlere desteğini esirgemeyen tüm kurumlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz ifadelerinde bulundu.

Projeye desteğini esirgemeyen Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın başkanı Şükrü başdeğirmen ise; Bu proje bizim için de çok önemli. Çünkü çocuklar ülkemizin geleceği. Çocuklarımızın gelişimi ile alakalı oyuncakların da çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bir atasözümüz vardır, ‘‘Oynamayan Tay, At Olamaz!’’ Buradan hareketle, oyun çocuğun hayatının bir provasıdır. Bu toplanan oyuncaklar ihtiyaç sahibi çocuklarımızın bayramlarının güzel bir şekilde geçmesine vesile olacaktır. şeklinde konuştu.

‘‘Bir Oyuncak İki Bayram’’ isimli proje kapsamında Isparta GENÇ TÜMSİAD üyeleri ve gönüllüleri tarafından Iyaşpark AVM içerisinde, Mimar Sinan Cami önünde, Isparta Belediye binası önünde ve Tümsiad Isparta Şube binası olmak üzere açılan toplam 4 standta toplanan oyuncak kampanyasının ramazanın 25. Gününe kadar devam etmesi planlanıyor. Toplanan oyuncaklar ise tasnifleme, sterilizasyon ve paketleme sonrasında Ramazan Bayramı ile birlikte yeni sahiplerine kavuşacak.

GENÇ TÜMSİAD üyeleri tarafından kampanya için resmi bir internet sayfası oluşturulmuş durumda. Kampanya süresince oyuncak vermek isten fakat stantlara teslim edemeyecek yardımseverler, proje bilgilerinin de yer aldığı http://www.biroyuncakikibayram.com sayfasındaki iletişim bilgileri üzerinden bağlantıya geçerek istedikleri tarih ve saatte oyuncakların kendi adreslerinden teslim alınması da mümkün.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.