Bir Oyuncak İki Bayram Oldu!

Evlerde bir kenara atılan yeni veya az kullanılmış oyuncakların toplanarak ihtiyaç sahibi çocukların bayram sevincine destek olmak, için ramazan ayı içerisinde gerçekleştirilen ‘bir oyuncak iki bayram’ projesi amacına ulaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ağustos 2013 15:17
Bir Oyuncak İki Bayram Oldu!

TÜMSİAD Isparta Şubesinin önderliğinde, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ITSO) katkılarıyla Genç TÜMSİAD Isparta Temsilciliği tarafından yürütülen proje kapsamında toplanan oyuncaklar, Isparta Genç TÜMSİAD üyeleri tarafından yapılan bakım ve onarım çalışmalarının ardından steril hale getirildikten sonra hediye paketi ve tasnifleme işlemi sonrası dağıtıma hazır hale getirildi.

Proje kapsamında toplanan yaklaşık 3.000 oyuncak ramazanın ilk günü ile birlikte yeni sahiplerine kavuştu. Arife günü başlayan dağıtım çalışmaları ramazan bayramının ilk günü tamamlandı.

Isparta Tümsiad Şubesi ve ITSO işbirliği ile oyuncaklar dağıtılarak bayram sevinci yaşatıldı.

ITSO Başkan Yardımcısı Metin Çelik ve Tümsiad Isparta Şube Başkanı Akın Tuna’nın katılımıyla gerçekleştirilen Isparta’daki dağıtım çalışmaları öncelikli olarak Isparta Merkezde bulunan 200 Somalili mülteci çocuğa yapıldı. Geriye kalan oyuncaklar ise Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki savaşta anne ve babasını kaybetmiş sayısı 800’ü bulan Suriyeli çocuğa hediye edildi. Isparta Genç Tümsiad şubesi ile koordineli çalışan Hatay Tümsiad Şubesi tarafından öksüz ve yetim çocuklara bayramdan önce hediyeleri teslim edildi.

Bu projenin bir ilk olduğunu belirten Isparta Genç TÜMSİAD Başkanı Abdurrahman Doruk “Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz “Bir Oyuncak İki Bayram” projesini başarıyla sonuçlandırdık. Bu projenin Isparta ile sınırlı kalmasını istemiyoruz.” Dedi. “Önümüzdeki seneden itibaren tüm Türküye’deki Genç TÜMSİAD Temsilcilikleri ile birlikte koordineli olarak bu projeyi yürütmeyi ve tüm Türkiye’de çocuklara ikinci bayram sevincini yaşatmayı hedefliyoruz.” Diyen Doruk “Bu proje kapsamında bize oyuncak vererek desteklerini esirgemeyen tüm Isparta halkına teşekkürü bir borç biliriz.” Dedi.ajans32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum