Bir Pitbull' da Beşiktaş'a Geliyor

Menajer Felicevic, 'Pitbull' lakaplı orta saha oyuncusunu Kartal'a önerdi. Cardiff küme düşerse Medel'in bonservisi kelepir olacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2014 12:56
Bir Pitbull' da Beşiktaş'a Geliyor

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde olmak isteyen Beşiktaş transferde hız kesmiyor. Siyah-beyazlı ekibin iyi kadro kuracağını bilen menajerler de kapıyı aşındırıyor. Kartal'a son teklifCardiff City'nin Şilili oyuncusu Gary Medel oldu.

Lakabı 'Pitbull' olan orta saha oyuncusu, Şili Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Menajer Felicevic, Almanya'da yaşayan bir Türk menajer ile temasa geçerek oyuncusunu Beşiktaş'a önerdi. İngiltere Premier Lig'de düşme hattında bulunan Cardiff City'den ayrılmayı düşünen Medel'in kulübüyle 2017'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak Medel'in ayrılmayı kafasına koyması da Beşiktaş'ın işini kolaylaştıracak. Beşiktaş, Gary Medel'i takibe aldı.

LiGDE SONDAN iKiNCi SIRADA
Menajer Felicevic'in, "Cardiff City küme düşerse Gary'nin de bonservisi düşer. Beşiktaş iyi bir orta saha oyuncusunu iyi bir fiyata alabilir" dedi. Daha önce Sevilla forması giyen Medel istikrarıyla alkışlanmıştı. Sağlam fiziği, tekmeye kafa uzatan yapısıyla savaşçı bir oyuncu olan Medel, Beşiktaş'ın Futbolcu İzleme Komitesi tarafından takibe alındı. Komite uygun görürse transfer için girişimde bulunulacak. Cardiff City, İngiltere Premier Ligde 34. haftada 29 puanla 19. sırada (20 takım var) yer alıyor.

Cardiff önceki gün Southampton'ı deplasmanda yenerek umutlarını son 4 haftaya taşıdı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.