Bir Şamar Daha Yemeden...

CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, AK Parti Milletvekili Recep Özel’in bazı billboardlarının hukuksuz olarak kullanıldığını belirterek seçim kuruluna yaptığı itirazlar sonuç verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2015 12:14
Bir Şamar Daha Yemeden...

Seçim Kurulu tarafından kaldırılmasına karar verilen çarşı merkezindeki bir binada bulunan AK Parti Milletvekili Adayı Recep Özel’in billboardının kaldırılmasının ardından CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, “Hukuk devletinde yasalar herkes içindir. O yasalara kurallara uymak zorundasınız. Uymazsanız Seçim Kurulu size bir şamar atar. İşte bu seçim kurulunun attığı bir şamardır. Bir şamar daha yemek istemiyorsanız, Gölcük Yolu’ndaki bilbordlarınızı da kaldırın” dedi.

Çarşı merkezindeki bir binada Başbakan Davutoğlu ile birlikte AK Parti Milletvekili Recep Özel’in fotoğrafının bulunduğu billboard CHP Isparta İl Başkanlığı tarafından YSK’nın aldığı kararlara uymadığı gerekçesiyle seçim kuruluna şikayet edilmişti.

CHP İl Başkanı Senayi Demirol “Seçimlere az bir zaman kala iktidar, gücünü kullanarak eşitliğe aykırı tutumunu sürdürüyor. Seçim yasaklarını tanımıyor. Biz CHP olarak demokrasinin gereklerini yerine getirmeye azami özeni gösterirken, iktidar partisinin hukuk tanımazlığı kabul edilemez bir durumdur. Yaşananlar göstermiştir ki, 7 Haziran akşamı sandıklara sahip çıkmak gerekir. Çünkü AKP’nin bu tutumunun sandıklara da yansıyacağı endişesini taşımaktayız. Onun için Ispartalı seçmenlerden de oylarına sahip çıkmalarını istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum