Bir Şehri Altyapısı Yüceltir

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce 123. Cadde de (Müslüm Sevgi Caddesi) kanalizasyon ana hat çalışması başlatıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Temmuz 2013 15:00
Bir Şehri Altyapısı Yüceltir

Ayazma Caddesi’ni, Emre Mahallesi Çevre Yolu’na bağlayan 123 Cadde’de bulunan ve bugüne kadar 200 mm çapındaki borularla çalışan kanalizasyon hattı iki katına çıkarılarak, 400 mm’lik borularla değiştiriliyor.
Mevcut yapılar hesap edilerek yenilenmesi kararı alınan çalışmaları inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, mevcut hattın yapılardaki artış dolayısıyla artık yetersiz kaldığını söyledi.
Çalışmanın yaklaşık 3 km’lik bir alanı kapsayacağını belirten Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehrin altyapı çalışmalarıyla daha modern bir hal alacağını dile getirdi.

Bu şekilde uzun hat çalışmalarının diğer bölgelerde de devam ettiğini ifade eden Başkan Günaydın, “Yerin altında, gece-gündüz, hafta içi-hafta sonu mesai ayrımı yapmaksızın çalışıyoruz. Altyapıya en fazla önem veren ve iyi çalışan belediyeler arasındayız. Gece gündüz altyapı ile uğraşıyoruz. İki ayda 9 bin 500 metrelik kanalizasyon çalışması yapıyoruz. Bu çalışmaları politika, siyaset ya da gösteriş olarak değil, hizmet için yapıyoruz, kim ne derse desin biz işimize bakıyoruz, çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Bir şehri altyapısının yüceltebileceğini aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Ciddi anlamda efor ve zaman harcıyoruz. Kendimizi Isparta’ya adamış bir şekilde ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Diğer vilayetleri gördükçe, ne kadar iyi bir şehirde yaşadığımız halkımız tarafından gelecekte en iyi şekilde anlaşılacaktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.