Bir Tuğla Da Onlar Koydu

Cem Evi İnşaatı İçin Bir Tuğla Da Onlar Koydu

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Aralık 2018 09:17
Bir Tuğla Da Onlar Koydu

Tuncelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, yapımı devam eden Cem Evi’ne destek için “Bir Tuğla da Sen Koy” başlığıyla dayanışma kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltıya Belediye Başkanı Günaydın, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmenoğlu, CHP ve İYİ Parti yöneticileri de katılarak destek oldu.

Hızırbey Mahallesi’nde inşaatı devam eden Cem Evi için Tuncelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından “Bir Tuğla da Sen Koy” sloganıyla dayanışma kahvaltısı düzenlendi.

Gülistan Mahallesi’ndeki Tuncelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde düzenlenen kahvaltıya Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, İYİ Parti ve CHP Merkez İlçe Başkan ve yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

CEM EVİ’Nİ EL BİRLİĞİ İLE TAMAMLAYACAĞIZ
Tuncelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sabriye Aydın, “Biz bir yola çıktık. Cem Evimizin inşaatı devam ediyor. İnşallah en kısa sürede tamamlayacağız. Ancak bazı eksiklerimiz ve ihtiyaçlarımız var. Canlarımızdan destek istiyoruz. El birliği ile Cem Evimizi tamamlayacağız. Emeği geçen, bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyor ve desteklerinin devamını bekliyoruz” dedi.

TOPLUMA ÖRNEK BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDESİNİZ
Programa eşi Dilek Günaydın ile birlikte katılan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da gazetecilere yaptığı açıklamada; “Bu dernek güzel etkinlikler yapar. Ben bildim bileli bu böyledir. Bu insanlar fevkalade, topluma örnek olan bir çalışma içindeler. Kimseyi ayırmadan tüm insanları seviyorlar. Sanki Mevlana, sanki Yunus Emre ve sanki Hacı Bektaş gibi. Bundan dolayı bugün burada bu değerli insanlarımızla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu yolunuza devam edin diyorum. İnşallah tüm toplumlar böyle olsun istiyorum. Bakın ben MHP adayıyım. Bugün buraya İYİ Parti adayı arkadaşımızı da davet etmişler. Ayrım yapmamışlar. Burada buluştuk. Biz Cem Evi inşaatı için elimizden gelen desteği yapacağız” dedi.

SOSYAL BELEDİYECİLİK OLSAYDI…
“Isparta İttifakı” adayı olarak kendisini ifade eden İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu da programa CHP ve İYİ Parti yöneticileri ile birlikte katıldı.

Gökmenoğlu, burada yaptığı açıklamada “Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük muyluluk ve gurur duyuyorum. Cem Evi’nin temeli atıldığı zaman, inşaat başladığında bir arkadaşımız demişti ki, elektrik alamadık. Komşu evlerden elektrik alarak çalışmaya başladık. Çok üzülmüştüm. İşte bu yüzden sosyal belediyecilik diyoruz. Cem Evi bir ibadethane. Bunun çoktan yapılmış olması gerekiyordu. Eğer burada sosyal bir belediyecilik olsaydı, çoktan bu bitmiş olurdu” dedi.

CEM EVİ’NİN KURDELESİNİ HEP BİRLİKTE KESECEĞİZ
Gökmenoğlu, “Ben alevi değilim. Ama Alevilik, adalet demektir. Cesaret demektir. Ben bu etkinliği düzenleyen arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Ve buradan söz veriyorum. Belediye Başkanlığı görevine geldiğim zaman, en kısa sürede Cem Evi inşaatımızı tamamlayacağız ve kurdelesini hep birlikte keseceğiz” diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANI KIRMIZI IŞIKTA GEÇMEYECEK!
Seçim süreci hakkında da değerlendirmeler yapan Gökmenoğlu, “Biz, yola çıktığımız günden bu yana adalet diyoruz. Adalet, her şeyin başı. Bakın bir belediye başkanı kırmızı ışıkta geçmeyecek. Biz bunu söylüyoruz. Sıradan insanlar nasıl kurallara riayet ediyorsa, belediye başkanı da kurallara riayet edecek. Bir yere, birilerinden önce varayım diye kırmızı ışık ihlali yaparsa belediye başkanı, diğer kuralları da ihlal eder. Yönetici adil olmazsa, halk adaletten korkar. Biz adaleti tecelli ettireceğiz. Sürekli adalet diyeceğiz. Bakın, Isparta İttifakını biz kurduk. Öyle birileri gibi, ittifak deyip, sonra yarıda bırakmadık. İşte il başkanlarımız burada. Yukarıda atılan imzalar bizi bağlamıyor. Biz gönül birlikteliğini kurduk. Isparta İttifakını kurduk. Bu yolda da önümüz açık” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.