Bir Vekil Konuşuyor Bir Vekil Küfür Ediyor

CHP Milletvekili Ali Haydar Öner, dün Ajans32 haber merkezini ziyaret etti. Ajans32 ekibi ile uzun uzun sohbet eden Milletvekili Öner, “Biz Isparta’ya hizmet için çalışıyoruz, ama sınırlarımızı, sabrımızı zorlamak isteyenler var” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2013 14:34
Bir Vekil Konuşuyor Bir Vekil Küfür Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili, Ali Haydar Öner, dün Ajans32 Gazetesi’ni ziyaret etti.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mustafa Kahraman ve haber ekibimizden gazete çalışmaları ile ilgili bilgi alan Milletvekili Öner, yerel ve ulusal gündeme dair de çarpıcı açıklamalar yaptı.

BAŞKANININ UMUDUMUZ ÖCALAN
Hükümetin İmralı sürecini değerlendiren Milletvekili Öner, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Öcalan’la varılacak mutabakata bel bağlamış durumda. Öyle açıklamalar yapıyor ki, ‘Umudumuz Öcalan’ diyor.

Bölücü başından söz ederken İmralı diyor, terör örgütünden söz ederken Kandil diyor. Sanki Mekke’den söz ediyor” ifadelerini kullandı.

ÖZEL’E SALVOLAR
Milletvekili Öner, AK Parti Milletvekili Recep Özel’in siyasi tutumunu da eleştirerek “Mecliste ben kürsüde konuşurken kalkıyor bana ‘elimde kalırsın’ diyor. Ben de çıktım dedim ki, ‘Fiyakanı bozarım’ siyasetteki seviyeye bakın. Ispartalı bir milletvekili konuşurken, kalkıyor başka bir Ispartalı milletvekili hakaretler yağdırıyor.

Sonra da siyasi terbiyeden, siyasi seviyeden söz ediyor. Diyarbakırlı bir milletvekili bana ‘Biz seninle eşit değiliz elhamdülillah’ diyor, İslam dinini, insanlığı unutarak. Kalkıyor Recep bey onu alkışlıyor” diye konuştu.

ŞER KAMPANYASI
Isparta’da kendisi ile ilgili ciddi bir şer kampanyası yürütüldüğünü de kaydeden Milletvekili Öner, “Ben evimi değiştiriyorum, olay oluyor. Sana ne kardeşim. Ev büyük, ısınması dert, bakımı dert. Daha küçük bir eve taşınacağım. Sen bunu neden olay yapıyorsun. Çünkü bana çaldı, çaldırdı, ahlaksızlık yaptı, yolsuzluk yaptı diyemiyorsun.

O yüzden de böyle sulu konularla beni yıpratmaya çalışıyorsun. Ben milletvekili seçildiğimde mecliste ettiğimin yeminin yanı sıra Ispartalılara da söz verdim, bildiğim doğruları korkmadan cesaretle konuşacağım diye. Böyle küçük polemiklerle beni yıpratamazlar” dedi.

COŞKUNER İLE İLGİLİ MANİDAR İFADELER
CHP eski Milletvekili Mevlüt Coşkuner’in “Isparta’da siyaset yok” açıklamalarına ilişkin sorduğumuz soruya ise manidar bir cevap veren Milletvekili Öner, “Biz sayın Coşkuner ile gazeteciler önünde, gazete sayfalarında tartışmayız. Kendisi ile partimiz de oturur konuşur, tartışırız. Kendisine saygı duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum