"Bırakın Galatasaray'a Gideyim"

Lig TV'nin son dakika haberine göre G.Saray, Arda Turan ile anlaşma sağladı..

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ağustos 2013 10:54
"Bırakın Galatasaray'a Gideyim"

G.Saray'ın bu sezon kadrosuna katmakta kararlı olduğu Arda Turan konusunda dün sıcak gelişmeler yaşandı.

Bayram tatili için Antalya’da bulunan sarı-kırmızılı ekibin başkanı dün F.Bahçe ile oynanacak Süper Kupa mücadelesini izlemek için Kayseri’ye gitmeden önce Atletico Madrid Kulübü’nün sahibi Miguel Angel Gil Marin ile bir telefon görüşmesi yaparak Arda’yı takımda görmek istediklerini yineledi.

‘SATTIĞIMIZ RAKAM BELLİ’
Aysal, Gil ile yaptığı görüşmede “Arda’yı almak istiyoruz. O da G.Saray’a gelmek istiyor. Siz daha önce bırakmak istemediğinizi ifade etmiştiniz. Fikrinizde bir değişiklik var mı'” diye sorarken, Atletico’nun patronu ise “Arda bizim kadromuzda yer alan en değerli 3 oyuncudan biri. Bu transferi gerçekleştirmek için 20 milyon Euro’nun üzerinde bir teklifle gelmeniz lazım” karşılığını verdi.

Ünal Aysal ise “Bizim Arda’yı sattığımız şartlar belli. 20 milyon Euro’nun üzerinde bir rakam bizim aklımızda olan teklif değil. O zaman gelecek sezon ya da devre arasında siz teklifini minimalize ettiğinizde tekrar görüşelim” derken, 1 milyon Euro’su bonus olmak üzere 13 milyon Euro’ya satılan Arda için İspanyol ekibinin istediği rakamı vermeyeceklerini net bir şekilde ifade etti.

VE TOP ŞİMDİ'ARDA TURAN’DA
Atletico Madrid’in sahibi Miguel Angel Gil Marin ile G.Saray Başkanı Ünal Aysal arasında yaşanan restleşme sonrasında sarı-kırmızılıların moralini yükselten habet bizzat Arda Turan’dan geldi. Kariyerine Premier Lig’de devam etmek isteyen ancak Chelsea hayâli gerçekleşmeyen yıldız futbolcu İngiltere’ye gitme ihtimalinin ortadan kalkması üzerine G.Saray’a dönmek için harekete geçti.

Menajeri Ahmet Bulut’u arayan Arda’nın “Kariyerime Chelsea’de devam edebilseydim yurt dışında kalmayı düşünüyordum. Ancak artık Madrid’de kalmak istemiyorum” diyerek Atletico Madrid yönetimine ayrılmak istediğinin iletilmesini istediği ifade edildi. Bu gelişmelerden sonra transferin rotasını belirleyecek isim Arda olacak. Eğer milli futbolcu “Beni uygun fiyata G.Saray’a gönderin” derse sarı-kırmızılıların hayâli gerçek olacak ve Arda yeni sezonda eski kulübünün formasını giyecek.

MÜJDEYİ KRAL VERDİ
Galatasaray'ın efsane futbolcusu ve şu anda AK Parti Milletvekili olan Hakan Şükür, twitter hesabından transferin bittiğini söyledi. Şükür, "Arda Galatasaray ile anlaştı. Artık iş kulüplerin anlaşmasına kaldı. İnşallah Türk futbolu için hayırlı olur" ifadesini kullandı.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ
Galatasaray'ın Arda Turan ile anlaştığı haberlerine milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut'tan Sporx aracılığıyla yanıt geldi. Bulut, yaptığı açıklamada Arda Turan'ın Galatasaray ile anlaşmadığını ve çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

İspanya'dan daha yeni geldiğini belirten Bulut, "Arda Turan'ın Galatasaray ile anlaştığı haberleri gerçeği yansıtmıyor. Böyle bir ihtimal dahi şu anda yok. İspanya'dan daha yeni geliyorum, benim böyle bir durumdan haberim bile yok. Arda, Galatasaray ile anlaşmadı anlaşması da şu anda mümkün değil" dedi.

Son dönemde adı sıkça Galatasaray ile anılan Arda Turan için Atletico Madrid'in tavrı ise çok net! Arda'yı kesinlikle takımda tutmak isteyen Atletico Madrid, milli futbolcu hakkında çıkan transfer haberlerine resmi sitesinden yapacağı bir açıklama ile nokta koymaya hazırlanıyor.

‘Tamamen saçmalık’
Atletico'Madrid forması giyen Arda Turan’ın G.Saray’a transfer olduğu yönünde dün ortaya atılan iddiaya sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal’dan da yalanlama geldi. İspanyol ekibinin sahibi Miguel Angel Gil Marin ile yaptığı görüşmeye, “20 milyon Euro’nun üstünde bir teklif yapmanız lazım” yanıtını aldıktan sonra “Devre arasında ya da sezon sonu konuşuruz” diyerek son veren Aysal “Arda’yı transfer ettiğimize dair iddiaların hepsi spekülasyondan ibaret” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.