Birinci Şarkikaraağaçtan Çıktı

Isparta'da Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nce sosyal ve kültürel faaliyetler çerçevesinde imam hatip liseleri arasında düzenlenen 'Kur’ân-ı Kerim ve Güzel Ezan Okuma Yarışması'nda Şarkîkaraağaç İmam Hatip Lisesi bir birincilik, bir de

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2011 16:11
Birinci Şarkikaraağaçtan Çıktı

Isparta'da Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nce sosyal ve kültürel faaliyetler çerçevesinde imam hatip liseleri arasında düzenlenen 'Kur’ân-ı Kerim ve Güzel Ezan Okuma Yarışması'nda Şarkîkaraağaç İmam Hatip Lisesi bir birincilik, bir de üçüncülük kazandı.

Toplam 7 okuldan 14 öğrencinin katıldığı yarışmada, Şarkîkaraağaç İHL 12. sınıf öğrencisi Âdem Çamlıca güzel ezan okumada birinci olurken yine aynı okuldan Osman Temur da Kuran-ı Kerim’i güzel okumada üçüncüsü oldu. İl birinciliğini okuluna kazandırdığı için çok mutlu olduğunu belirten Âdem Çamlıca, yarışmaya hazırlanmasında kendisine gösterilen desteklerden dolayı tüm öğretmenlerine teşekkür etti.

Çamlıca’nın 17 Nisan’da Uşak’ta yapılacak olan bölge yarışmasında Isparta’yı temsil edeceği belirtildi.

Kur’ân-ı Kerim okuma yarışmasında ise il birinciliğini Eğirdir İHL'ye kaptırdıklarını söyleyen Osman Temur ise “Önemli olan okulumuzun başarısıydı. Bizler de okulumuzun kalitesini kazandığımız 2 derece ile ispat etmiş olduk.” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum