Birliğimizi Kimse Bozamaz

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 9’ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in ablası Afife Ünlü’nün cenaze törenine katılmak amacıyla Isparta’ya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2014 09:46
Birliğimizi Kimse Bozamaz

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, açıklamasına Demirel ailesine başsağlığı dileyerek başladı. Türkiye gündemine de değinen Genel Başkan Uysal, Irak ve Suriye’de devam eden terör olayları içerisine Türkiye’nin de hızlı bir şekilde çekildiğini söyledi.

TERÖR OLAYLARININ TEK SORUMLUSU
AK PARTİ İKTİDARIDIR
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Irak ve Suriye’de yaşanan terör olaylarına içine Türkiye’nin hızla çekildiğini belirterek, “Türkiye çok büyük bir ülkedir. Geçmişi ile örnek gösterilecek bir ülkedir. Ama ne yazık ki içerisinde bulunduğumuz günlerde yaşanan terör olayları, mevcut iktidarın yanlış politikaları ülkeyi kaosa sürüklüyor. Türkiye’nin birlik ve beraberliğini bozmak için her türlü oyun oynanıyor. Doğu Anadolu Bölgesi ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi, Türkiye’nin bölgeleri değilmiş gibi gösteriliyor. Sanki PKK terör örgütü bu söylediğim bölgelere yerleşmiş, farklı bir devlet kurmuş gibi düşünülüyor. Vatandaşlara bu düşünceyi aşılayan her zaman söylediğimiz gibi AK Parti iktidarıdır” dedi.

YUTAMAYACAĞINIZ LOKMAYI AĞZINIZA ALMAYIN
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, iktidarın Irak ve Suriye politikalarının yanlış olduğunu belirterek, mevcut iktidarın terör sorunlarını çözmek konusunda hiçbir çalışma yapmadığını ileri sürdü.

Genel Başkan Uysal, “Irak ve Suriye’de devam eden terör olaylarına Türkiye’de alet oldu. Ancak bu alet olma konusu sorun çözmek için değil, bilakis sorun teşkil etmek içindir. Bu güne kadar yapılan açıklamalar sadece Türkiye, Irak ve Suriye halkını geçiştirmek için yapılmıştır. Biz izlenilen sorun çözme politikasının yanlış olduğunu söylüyoruz ama şu anda öyle bir politika göremiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.