Birlik Beraberlik İçinde Memleketimize Hizmet Edeceğiz

Birlik Beraberlik İçinde Memleketimize Hizmet Edeceğiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2018 14:04
Birlik Beraberlik İçinde Memleketimize Hizmet Edeceğiz

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ikinci etap seçimleri 13 Nisan Cuma günü tamamlandı.  Meclis Başkanı, Başkan Yardımcısı, Meclis Katip Üye, Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu  Üyeleri, TOBB Delegeleri ve Disiplin Kurulu üyeleri ile ilgili ikinci etap seçimlerini tamamlandı.  46 kişilik meclis üyesinden Meclis Başkanı, Başkan Yardımcısı, Meclis Muhasip Üye ile 11 yönetim kurulu üyesi ve TOBB Delegeleri ile Disiplin Kurulu Üyeleri seçimi İl Seçim Kurulu gözetiminde yapıldı. ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan, seçimlerin hayırlı  olmasını dileyerek tüm ITSO üyelerine teşekkür etti. 

ITSO Başkanı Başdeğirmen de konuşmasında birlik beraberliğe vurgu yaparak,  şunları söyledi:

“7 Nisan günü seçimlerimizi tamamladık, üyelerimizin teveccühü ile rakipsiz bir şekilde göreve geldik. Bizler Ispartamıza sanayicimize esnafımıza daha fazla hizmet ederek büyüyen ve gelişen bir Isparta için tekrar aday olmaya karar verdik ve kendi içimizde çok değerli üyelerimizden en iyi hizmet edeceğine inandığımız arkadaşlarımızla istişare edip hizmete talip olduk.Allah da nasip etti, bugün hepimiz meclis üyesi olarak göreve getirildik. 

2018-2022 yılları arasında üyelerimize odamıza ve Isparta’ya hep birlikte hizmet edeceğiz. Aramıza yeni katılan arkadaşlar var, hepinizle tek tek konuştuk, daha öncede söyledim.  İşimiz göründüğü gibi kolay değil.Bunu önceki dönemle birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız çok iyi bilirler.  Kendi içimizde,  yaşadığımız şehrin gelişmesini, büyümesini, ekonomisinin güçlenmesini, hep istiyoruz. Artık bunları istemekle kalmayacaksınız. Bütün bu söylediklerimin hayata geçirilmesine bir adım daha yakınsınız. 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, 5 binin üzerinde üyesi bulunan 17 meslek komitesinde Isparta’nın ekonomisine yön veren çok değerli işadamlarının bulunduğu köklü bir o kadar da güçlü bir kuruluş. Değerli arkadaşlarımız bizler gücümüzü üyelerimizden ve geçmişimizden alıyoruz. Fedakarlıkla, özveri ile inşallah üyelerimize ve Ispartamıza hizmet edeceğiz. Bu görevde bulunan arkadaşlarımız yeri geldiğinde eşinden, çocuklarından, işinden, zamanından fedakarlık edecek. Bütün işadamlarımız aldığı yükün farkında.  Artık elimizi taşın altına koyma zamanı. Biz icra makamı değiliz, biz projeyi üretiriz, ilgili birimlerle istişare halinde çalışmalarımızı sürdürürüz. Geçen dönem birçok önemli başarıya imza attık. Bu birlik beraberlik ve çalışma azmi ile oldu. Ben geçen dönemki başarıların iki kat daha fazla devam etmesini istiyorum. Şöyle baktığım zamanda tüm ekibin gözlerindeki ışığı görüyorum. Birlikte güzel işler yapacağız. Başarı elde etmek tek başına değil birlik beraberlikle olacaktır. Biz en önemli değerlerimiz arasında yer alan ve Sayın Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun her platformda söylediği ve bizim de 5 yıldır slogan haline getirdiğimiz ‘Birlikte Rahmet, Ayrılıkta Azap Vardır’ sözünü aklımızdan hiç çıkarmayalım.  Geçen dönem bizim en büyük eserimiz hizmet binamızdır, artık hizmet binamızın içerisinde çok daha büyük işlere imza atacağız. Ticaret ve Sanayi Odası memleketi ve ülkesinin ekonomik ve sosyal yönden büyümesi gelişmesi adına projeler üreten ve hayata geçiren kuruluşlar arasında yer alıyor. Sizlerle birlikte Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın hizmetleriyle ilimizin adına ülkemizde en iyi yerlerde yazdıracağız.  

Seçimlerimizin ardından, görev dağılımı yapıldı, yeni görev alan arkadaşlarımızı kutluyorum. Burada kimse kimseden üstün değil herkes eşit, hepimizin gayesi memlekete hizmet dolayısıyla  hep birlikte çok güzel çalışmalara imza atacağız. 2018-2022 döneminde de geçtiğimiz dönemin yükselişini ve başarısını sürdürerek, odamızı, ilimizi daha da ileriye götürmek adına çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürmemiz gerekiyor.  Benim bu konuda size inancım ve güvenim  sonsuz. Seçimimiz tüm üyelerimize hayırlı olsun.

 

İŞTE ITSO’NUN 2018-2022 MECLİS BAŞKANI, YARDIMCISI, MUHASİP ÜYESİ, YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE  ÜYELERİ İLE, TOBB DELEGELERİ VE DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ  

MECLİS BAŞKANI, BAŞKAN YARDIMCISI, KATİP ÜYE

- Osman Doğan ŞAHLAN (MECLİS BAŞKANI) 

- Hüseyin DEDE (MECLİS BAŞKAN YARDIMCISI)

- Tahir DEMİRALAY (KATİP ÜYE)

YÖNETİM KURULU 

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ  

Şükrü BAŞDEĞİRMEN (BAŞKAN) 

- Mustafa TUTAR

- Ahmet KABALAK

- Mustafa UYGUN

- Mustafa PERAY

- İsa İPEKÇİ

- Ahmet ÖZTÜRK

- İbrahim TEKELİ

- Mustafa KÜÇÜKYAMAN

- İbrahim GÜLER

- Kadir ÖZKAN

 

TOBB GENEL KURUL DELEGESİ 

- Eşref BITRAK

- Burak AKŞAHİN

- Cüneyd KADIGOL

- Mustafa Baran TURAL

- Muhammet Şirin

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.