Birlik Lokması

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Cafer Özdemir'den Birlik Lokması

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mart 2019 14:36
Birlik Lokması

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Cafer Özdemir, Kaymakkapı Meydanı'nda kurduğu standta lokma dağıttı.

Tüm siyasi parti belediye başkan adaylarının davet edildiği programa Isparta Belediye Başkanı MHP Adayı Yusuf Ziya Günaydın ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Faruk Algınkılınç'ta katıldı.

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Cafer Özdemir, "Türkiye'nin en çok ihtiyacı olan şey birlik ve beraberlik. Biz de buna vurgu yapmak adına, siyasi partilerimizin adaylarını da davet ettiğimiz bir etkinlik düzenlemek istedik. Ben katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Faruk Algınkılınç'ta "Cafer beyin nazik davetine icabet ettik. Davete icabet sünnettir. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Siyasette seviyenin olması gereken düzey budur" diye konuştu.

Belediye Başkanı ve MHP Beledidye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın da "Bugün güzel bir nostalji yaşıyorum. Eski yuvamdayım. Cafer bey kardeşime bu güzel davranışı için de çok teşekkür ediyorum. Partilerimizin varlığını önemsiyorum" ifadelerini kullandı.

Program vatandaşlara lokma ikramıyla son buldu.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.