"Birlik ve Beraberliğimiz İle Kazanacağız"

"Birlik ve Beraberliğimiz İle Kazanacağız"

Yayınlanma:
"Birlik ve Beraberliğimiz İle Kazanacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan ve Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, Çayboyu ve Kesikbaş mevkii'nde esnaf ve mahalle sakinleriyle buluştu. Ziyaretleri sırasında samimi diyalogları ve içten tavırlarıyla dikkat çeken Yazgan ve Halıcı, esnafın sıcak karşılamasıyla karşılaştı.

Ziyaret boyunca Yazgan ve Halıcı, esnafın karşılaştığı sorunları dikkatle dinleyerek çözüm önerileri üzerine konuştu. Bu esnada bir vatandaş, "Gönlümüz sizden yana, emekliler olarak dertlerimize deva olun inşallah." ifadelerini dile getirdi. Yazgan, "Emekliler için verimli projelerimiz var. Sizin de destekleriniz ile bu sorunları çözeceğiz." şeklinde karşılık verdi.

Her zaman halkın yanında olduğunu belirten Yazgan, ziyareti sıcak bir atmosferde sonlandırdı. "Birlik ve Beraberliğimiz İle Kazanacağız" mesajıyla, toplumun birlikte güçlenmesine vurgu yaptılar.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.