Birlikte Çalışalım Çağrısı

Isparta Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül ve Yürütme Kurulu üyeleri, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı’yı önceki gün makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Birlikte Çalışalım Çağrısı

Geçtiğimiz Ekim ayında kurulan konsey, çalışmalarının yanı sıra protokol ziyaretlerini de sürdürüyor. Son olarak Isparta Belediyesi’nin eski başkanlarından, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Aybatılı’ya nezaket ziyaretinde bulunan üyeler, hem destek vereceklerini, hemde destek istediklerini belirttiler. Ziyarette ilk olarak konuşan Kent Konseyi Başkanı Bülbül, “Esnaf Odaları Birliği Isparta’da ve bölgede çok önemli bir yer teşkil ediyor. Ben sizlere birliktelik teklif ediyorum. Kent Konseyi’nin kalbi Isparta için atıyor. Bizi artık bir Isparta olarak görün. Siz nasıl Belediye Başkanı olduğunuzda kapınızı herkese açtınız, siyaset ve siyasetçi gözetmediniz bizde aynı şekil çalışacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı: “Kent Konseyinin Isparta’da kurulması gerekiyordu. Geç kalındı ama kuruldu. Memleket için çalışacağınızı biliyorum. Eğer olayların üzerine gider ve netice alırsanız sizlerde zevkle çalışırsınız” dedi. Ziyaret iyi niyet temennileri ile sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum