Bismillah Deyip Başlıyoruz

AK Parti Genel Merkezi tarafından İl Başkanı olarak atanan Avukat Osman Zabun, il başkanlığı koltuğuna oturdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2014 11:38
Bismillah Deyip Başlıyoruz

AK Parti’de Nuri Uzaktaş’ın Belediye Başkan Aday Adaylığı dolayısıyla il başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından İl Genel Meclisi Başkanı Avukat Osman Zabun İl Başkanlığı görevine getirildi. Karar Zabun’a bizzat Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem tarafından bildirildi.

BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ
Dün akşam saatlerinde AK Parti Isparta İl Başkanlığı’na gelen Zabun, vekaleten il başkanlığı görevini yürüten Kamil İnci’den görevi devraldı. Kamil İnci, yaptığı açıklamada “Belediye Başkan Adayımız Nuri Uzaktaş’ın aday adaylığı dolayısıyla istifasından sonra il başkanlığı görevini vekaleten yürüttük. Bugün itibariyle Osman Zabun kardeşimize Genel Başkan Yardımcımız Ekrem Erdem tarafından bu görevin verildiği bildirildi. Bundan sonraki süreçte de Osman kardeşimiz ve parti teşkilatımızla birlikte bu süreci götüreceğiz. Biriz beraberiz. Kendisine bundan sonraki süreçte başarılar diliyoruz. El ele kol kola yürüyeceğiz” diye konuştu.

HER ORTAMDA BİR VE BERABERİZ
AK Parti’nin yeni İl Başkanı Osman Zabun da “Kamil Başkanımıza ortaya koyduğu idareden ötürü teşekkür ediyorum. Genel Merkezimiz tarafından il başkanlığı sorumluluğu şahsımıza verilmiştir. Bundan sonraki süreçte Ispartamızın tüm hassasiyetlerini, sorunlarını, meselelerini, sevinçlerini, üzüntülerini birlikte paylaşmak adına Bismillah deyip başlıyoruz. Genel Merkezimize bu sorumluluğu vermelerinden ötürü teşekkür ediyorum. Ayrıca Genel Başkanımızın, Başbakanımızın yeni süreçle birlikte hayırlı olması dileğini ve tüm hemşerilerimize Başbakanımızın selamını iletmeyi bir borç olarak görüyorum.

Sayın Nuri Uzaktaş bildiğiniz gibi İl Başkanı görevini yürütmekteyken Genel Merkezimizin takdiri, teşkilatımızın teveccühü ve Ispartalıların talebi doğrultusunda AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirildi. Biz bu süreç içinde kendisine hem başarılar diliyoruz hem de sonuca ulaşma noktasında birlik ve beraberliği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ortaya koyacağımızı ifade ediyoruz. Sayın Başkanımız bu görevi bıraktıktan sonra il başkanlığında vekalet sürecini Kamil Başkanımız layıkıyla yürütmüştür. Bundan sonraki dönemde de gerekirse sokak sokak dolaşmak suretiyle vatandaşlarımızla çok sıcak diyaloglar kurmak suretiyle onların meselelerini, sevinçlerini, beklentilerini her ne varsa bunları birlikte oluşturmak adına ortak akıl neyi gerektiriyorsa bu çerçeve içinde önümüzde bir süreç yaşanmış olacak. Ben başta Isparta olmak üzere tüm hemşerilerimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyor, herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra her ortamda bir ve beraber olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum