Bismillah Deyip Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz

Ak Parti,25 Dönem Isparta Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, yeniden kolları sıvadı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2015 10:01
Bismillah Deyip Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz

Ak Parti Isparta 25 dönem milletvekili adayı İsmail Özdemir,Isparta halkından aldıkları olumlu tepkiler ve gösterilen teveccühlerin, 1'Kasım seçimlerinde umutlarını artırdığını belirtti.

Özdemir, "yaptığımız çalışmalarla Isparta'da taş üstüne taş koymuşuz ki, Ispartalı Hemşehrilerim bize bu tevvecühü gösteriyor" dedi.

Özdemir, "Isparta'nın Buğday ambarına doluluk kazandıralım diye Ankarada, elimden gelen bütün gayretleri gösterdim, hamd olsun ki ne zaman Isparta'ya geldiysem beni büyük topluluklar karşıladı ve büyük tevvecühler gösterdiler. 7 Haziran seçimlerinde partimiz şahsıma 3'ncü sıradan adaylık şerefiyle beni onurlandırdı. Ama halkımızın iradesinin teccelisiyle meclise giremedik, çünkü halkın takdiri bu yöndeydi. Seçimin hemen ardından Isparta halkımıza giderek ilçe, ilçe kasaba, kasaba dolaşıp onların emrinde olduğumu bellirttim" dedi.

Bugüne kadar hiç bir işini yarım bırakmadığını kaydeden Özdemir; "Bugüne kadar ben hiç bir işimi yarım bırakmadım, düştüğüm yerden kalkmasını bildim. Zaten 7 Haziran akşamı sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun da söylediği gibi yarından tez Bissmillah diyerek kaldığımız yerden devam ediyoruz dedi. Bizde Ak parti olarak Bismillah deyip, halkımızdan aldığımız mesaj'ıda klavuz edinip önümüze bakacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum