Biz Birlikte Büyük Türkiye'yiz

Biz Birlikte Büyük Türkiye'yiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2019 21:23
Biz Birlikte Büyük Türkiye'yiz

Belediye Meclis Üyesi ve MHP Grup Başkan Vekili Oğuzhan Göker, Belediye Meclisi'nde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından icra edilen Barış Pınarı Harekatı için MHP grubu adına destek mesajı okudu.

İŞTE O MESAJ
Büyük Türk Milleti, Aziz Ispartalılar,

Sayın Başkanım, Değerli Meclis Üyeleri ve Isparta Basınının Seçkin Temsilcileri,

Hepinizi Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına saygıyla selamlıyorum.
Bugün Belediye Meclisimiz tarihi günlerinden birini yaşıyor. Bugün meclisimizde sen – ben yok, bugün meclisimizde particilik yok, bugün meclisimizde siyaset yok; bugün sadece birlik var, bugün sadece beraberlik var, bugün sadece BİZ varız ve biz birlikte BÜYÜK TÜRKİYE'YİZ.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti, sınırları şehit kanlarıyla çizilmiş olan Misak – ı Milli sınırları içerisinde vatandaşlarının huzur ve barış içerisinde yaşayabilmesi ve milli varlığını devam ettirebilmesi için BARIŞ PINARI HAREKATInı başlatmıştır.Ülkemizin güney sınırları boyunca açılmak istenen terör koridorunun ve kurulmaya çalışılan terör devletinin imha edilmesi için, terör örgütlerinin yuvalandığı ve saklandığı coğrafi alanlarda etkisiz hale getirilmesi için başlatılan bu harekatı sonuna kadar destekliyoruz. Altını çizerek söylüyorum,bu harekat uluslar arası hukuk ve meşruiyet ölçülerine harfiyen uygun bir harekattır.

Yüzyıllardan beri süren batının ve okyanus ötesinin,Türklere karşı kini yeniden hortlamıştır. Kimi bizi yok etmekle, kimi ekonomik olarak bitirmekle, kimi ise bizi itibarsızlaştırmakla tehdit etmektedirler.
Biz bunların tarihten gelen kuyruk acılarını bilmekteyiz. Bizleri tahdit etmeye ve olduğumuzdan farklı göstermeye çalışanlara kendimizi tekrardan hatırlatalım isterseniz.

Biz asil Türk Milletiyiz, Bizim ruhumuzda, Bilge Kağan’ın öğüdü vardır, Dede Korkut’un bilgeliği, Bizim Ruhumuzda, Yunus Emre’nin sevgisi vardır, Hacı Bektaş’ın erdemi Bizim ruhumuzda,
Fatihin zekası vardır, Mehmetçiğin cesareti, Bizim ruhumuzda, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliği vardır, Peygamber Efendimiz (SAV ) inancı ve imanı, Biz mazlumun yanı başında, zaliminse tam karşısındayız.
Biz büyük Türk Milletiyiz, Biz ülkemizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’ sözünü benimsemiş, sevgisini Yunuslardan Mevlanalardan almış, yaradılanı yaradandan dolayı hoşgören bir milletiz. Biz kandan beslenmeyiz, kan dökmeyi seven bir millet değiliz, insan öldürmekten keyif almayız; Amma, ülkemizin bekası için, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için DÜNYANIN ŞAH DAMARINI KESMEKTE bir dakika dahi tereddüt etmeyiz.

Bizi tehdit etme cüreti gösteren batı, arkamızdan her türlü entrikayı çeviren doğu, bizleri her fırsatta sırtımızdan vuran Arap coğrafyası iyi bilmelidirler ki; fıtrat değişir sanmasınlar, bu kan onlara tarihi dar eden yine aynı kandır. Unutmasınlar; Çin Seddi dünyanın 7.harikası olsun diye inşa edilmedi,

Plevne türküsü asırlardır boşuna efsane olmadı, Gemiler dağlardan zevk için yürütülmedi, Düşman Ege Denizine serinlesin diye dökülmedi.
Meclisimizden uyarıyoruz,

Kimse tehditler savurarak Türklerin sabrını sınamasın, Dünyada en zor olan şey Türkleri harekete geçirmektir, ama bundan daha zoru da harekete geçen Türkleri durdurmaktır. Büyük Türk Milleti, idarecileriyle,ordusuyla, siyasileriyle,erkeğiyle kadınıyla, yaşlısıyla genciyle harekete geçmiştir. 7 düvel tekrardan bir araya gelse, yine başaramayacaklardır.

Unutmasınlar, biz 2000 yıllık geçmişi olan, Tanrı Dağı’nda Kürşat, Roma’da Atilla, Malazgirt’te Sultan Alparslan, İstanbul’da Fatih, Sina’da Yavuz, Ve Çanakkale’de Mustafa Kemal olarak görünen, Ve sadece Rabbinin önünde eğilip, sadece ona secde eden Büyük Türk Milletiyiz. Uyarıyoruz, herkes aklını başına alsın. Haddini ve amacını aşan cümleler kurmasın.

Sayın Başkanım, Değerli Meclis Üyeleri,
Birlike ve beraberliğimiz perçinlendiği ve hepimizin TEK SES, TEK YÜREK olduğu bugünde, kahraman Mehmetçiklerimize ve komutanlarımıza Yüce Allah’tan muvaffakiyet diliyor,onlar için dua ediyoruz.

Şu kopan fırtına Türk Ordusudur Ya Rabbi, Senin uğruna ölen ordu,budur ya Rabbi, Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed namın, Galip et, bu son ordusudur İslam’ın.

Barış Pınarı Harekatı’nda şehit olankahraman Mehmetçiklerimize Yüce Allah’tan rahmet, gazi kalanlara acil şifalar diliyorum. Bugün burada dualarımızla yarın ihtiyaç hailinde bedenimizle yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Yüce Allah Türk’ü Korusun ve Yüceltsin. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE…

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.