Biz Isparta’yı Batırdık Yeniden Batırmaya Geliyoruz

MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, partisinin Sav Belediye Başkan Adayı Tanıtım toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Şubat 2014 12:25
Biz Isparta’yı Batırdık Yeniden Batırmaya Geliyoruz

MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, partisinin Sav Belediye Başkan Adayı Tanıtım toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı. Yalçın, AK Parti yöneticilerine seslenerek “Sizin Ispartalı seçmene söyleyecek bir tek doğrunuz var, o da ‘Biz Isparta’yı Batırdık Yeniden Batırmaya Geliyoruz’ ifadesi olacaktır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, partisinin Sav Belediye Başkan Adayı Mustafa Avşar’ın tanıtım toplantısında çarpıcı değerlendirmeler yaptı. İktidar partisini sert ifadelerle eleştiren Başkan Yalçın, Isparta’nın AK Parti iktidarı döneminde sürekli kaybettiğini ileri sürerek “Şimdi AKP’nin Isparta’da seçmenine söyleyebileceği tek bir doğru vardır. Sadece bir ifadeleri doğru olacaktır o da ‘Biz Isparta’yı batırdık, yeniden batırmaya geliyoruz’ ifadesi olacaktır. Ötesinde söylenecek her şey yalandır” dedi.

TÜM ISPARTA BAŞKANIMIZIN ARKASINDA
İsa Yalçın, “Isparta’da aynaya bakmadan fütursuzca konuşanlar var. Ama biz daha önce söyledik bugün de tekrar ediyoruz. Isparta’da seçimin seviyesini korumak adına 30 Mart’a kadar sabrımız devam edecek. Isparta Belediyesi’nin başarılarını görüyorlar. Tüm Isparta Belediye Başkanımızın arkasında” ifadelerini kullandı.

O PARALARLA SİZİN BORÇLARINIZI ÖDÜYORUZ
MHP İl Başkanı İsa Yalçın, geçtiğimiz günlerde Isparta Belediyesi’nin fabrikalarıyla ilgili açıklamalar yapan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun’a da seslenerek “Bu fabrikalar seni neden bu kadar ilgilendiriyor anlayabilmiş değilim. O fabrikalarda kazanılan paralarla sizin açtığınız borçlar ödeniyor” diye konuştu. 

VİCDANLARI MÜSAİT DEĞİL
AKP-Cemaat arasındaki tartışmalara da göndermede bulunan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Şimdi bunların bazı doğruları görmeye vicdanları müsait değil. Dün terörist ilan ettikleri insanlara bugün komplo kurulmuş, yanlış yapmışız diyenler önce kamu vicdanında aklayacak kendilerini” dedi.

DÜN ERGENEKON UZANTISI DEDİKLERİ
BUGÜN AKP ADAYI OLDU

Yalın, “Biz omurgasız siyaset yapıyorsunuz dediğimiz zaman da bizi anlamıyorlar. Ergenekon uzantısı dediklerinizi aday yaparsanız omurganızdan şüphe ederiz” diyerek AK Parti’nin Yalvaç’ta Tekin Bayram’ı aday göstermesini de değerlendirdi.

TEK DOĞRUNUZ OLABİLİR
Isparta’nın AK Parti iktidarı döneminde sürekli kaybettiğini ileri sürerek “Şimdi AKP’nin Isparta’da seçmenine söyleyebileceği tek bir doğru vardır. Sadece bir ifadeleri doğru olacaktır o da ‘Biz Isparta’yı batırdık, yeniden batırmaya geliyoruz’ ifadesi olacaktır. Ötesinde söylenecek her şey yalandır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum