Biz Temel Atarız Onlar İftira!

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, açılışı yapılacak olan şehir hastanesi ile ilgili olarak ‘ruhsatı yok’ diyen Belediye Başkan Yusuf Ziya Günaydın için 'Biz yarın temel atıyoruz. Onlar AK Parti’ye hangi iftirayı atsak diye düşünüyorlar' dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2014 12:00
Biz Temel Atarız Onlar İftira!

Sümer Halı arazisine yapılacak olan şehir hastanesinin açılışı için Isparta’ya gelen Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Kanal 32 Televizyonu’nda canlı yayına katıldı. Bakan Müezzinoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Canlı yayında MHP’li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın "Ruhsat almadan nasıl temel atacaklar merak ediyorum" açıklamasının hatırlatılması üzerine Bakan Müezzinoğlu, “onların işi yalan söylemek, biz zamanımızı bunlarla geçirmeyelim” diye konuştu.

Müezzinoğlu açıklamasında “Ambulansımız var mı? Yok mu? MHP iktidarda olsa yapabilir miydi? Böyle bir vizyonu var mı? Yok mu? Niye yalan konuşuyorsun. Bu yalanın millete faydası yok. Sana da faydası yok. Bunların yok ki böyle dertleri. Yok ki böyle bir vizyonları. Ak Parti’ye hangi iftirayı atsak diye düşünüyorlar” şeklinde konuştu.

GÜNAYDIN'IN O AÇIKLAMASI İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum