Biz Varsak Başarı Da Var !!!

Ispartes 2017 - 2018 Sezonu Türkiye Masa Tenisi Terfi Ligi 4.sü Oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Temmuz 2018 14:27
Biz Varsak Başarı Da Var !!!

Kastamonu´da düzenlenen 2018 Terfi Yarışması Bayanlar finalde Hatay ASP´yi 3-0 mağlup eden Çorum Belediyesi şampiyonluğu elde etti. Hatay ASP ikinci, İskenderun Veteran üçüncü, Ispartes dördüncü sırayı aldı. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 13-15 Temmuz  tarihlerinde Kastamonu’da düzenlenen Türkiye Masa Tenisi Terfi Ligi'ne Ispartes Gençlik ve Spor Kulübü tamamı kendi alt yapısından yetişmiş olan Beril Irmak Sekmen, Elif Nil Ayaz ve Ceyla Bulut'tan oluşan kadro ile katıldı. 12 Temmuz günü yapılan kura çekiminde 6. gruba yerleşen Ispartes, grubundaki diğer rakipleri olan Muğla'nın Türk Telekom takımı ile Giresun'un Bulancak Belediye Beton Spor takımlarını 3-0'lık net skorlar ile geçerek grup birincisi oldu.

Grup birincisi olarak katıldığı kura çekiminde 3. grup 2.si Kastamonu Gençlik Spor ile eşleşen Ispartes 3-0'lık skor ile galip geldikten sonra Elazığ Gençlik Spor (B) takımının karşısına çıktı. Bu mücadeleden de 3-0 galip ayrılan Ispartes İskenderun VMT ile eşleşti. Oldukça çetin geçen müsabakada 3-1'lik galibiyetin kapısından uzatma setindeki tek sayı ile dönen takım 2-3 mağlup olarak telafi maçları tablosundan ilerlemeye devam etti. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Kültür ve Dayanışma Derneği Spor Kulübü ile karşılaşan Ispartes 3-0 ile galip ayrılarak Hatay ASP takımı ile finale yükselme mücadelesi verdi. 15 Temmuz sabahı yapılan bu müsabakada 0-3 mağlup olan takım dördüncülük kürsüsüne yerleşti.  TMTF talimatlarına göre her sezon bir üst lig olan 3. Ligden düşen 3 takımın yerine Terfi Liginde ilk 3 sırada yer alan takımlar alınmaktadır. Ancak 3. lig ve diğer üst liglerde yer alan takımların olası ligden çekilme kararları yada kapanmaları durumunda ortaya çıkan kontejan eksikliği sırasıyla alt liglerden tamamlandığı için kadın takımı da 3. Lig yolunda ümit sahibi ilk takım pozisyonunda.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.