Bizde Kavga Olmaz

Fenerbahçeli Volkan Demirel'e, Galatasaray – Beşiktaş derbisi ve Gökhan Zan - Melo kavgası soruldu. İlginç yanıtlar verdi..

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2014 15:00
Bizde Kavga Olmaz

Volkan Demirel basın mensuplarının karşısına çıkarken, Gökhan Zan Melo kavgasını da yorumladı.

“Bu hafta iyi mücadele ettiklerini ve iyi oynamasalar da 3 puan aldıklarını ifade eden Volkan Demirel, “Bu 3 puan ve yola devam etmemiz açısından iyi bir sonuçtu. İmdi Elazığ deplasmanımız var, lig uzun bir maraton. Daha beraberlikler mağlubiyetler de olacaktır, biz elimizden geldiğince daha az puan kaybedip şampiyonluğu taraftarımıza armağan etmek istiyoruz” dedi.

İyi futbol ve performans göstermeyerek kaybettikleri maçlar olacağını, bunların da tartışılmasının doğal olduğunu ifade eden Demirel, “Futbolda bunlar var ama biz hepimiz sezon sonunda hedefe ulaşmak ve kupa ile bunu taçlandırmak için mücadele veriyoruz” dedi.

Bu hafta sonu oynanacak olan Galatasaray – Beşiktaş derbisi hakkında da yorumu istenen Volkan Demirel, “Beni kimin kimle oynayacağı değil, sadece kendi maçımız ilgilendiriyor. Elazığ maçımızı kazandıktan sonra kim ne yapmış, ne etmiş bizi ilgilendirmiyor” diye konuştu.

Son haftalarda takımlar üzerinde baskı oluştuğu ve Galatasaray’da da Melo ile Gökhan Zan arasındaki kavgaya geride kalma baskısının mı neden olduğu hakkındaki soruya da yanıt veren Volkan, “Karşı tarafla ilgili konuşmak istemiyorum. Biz bir baskı hissetmiyoruz, baskıyı medya söylüyor. Gayet neşeli ve mutluyuz. İki maç kaybettik ama sıkıntıya girmedik. 14-15 yıldır buradayım ilk defa bu kadar puan farkı ile öndeyiz, genelde geriden gelirdik. Önde olmak bizde ne rehavet ne de baskı yaratıyor.

Biz hedefe odaklandık. Geçmişten bu yana bir savaşımız var, artık tarih vermek istemiyorum herkes biliyor o tarihi. Bu sene de şampiyonlukla bu mücadeleyi taçlandırmak istiyoruz. Kimin kimle tartıştığı, ne olduğu, kimin maçı olduğuyla ilgilenmiyoruz. İçimizde mutlu ve huzurluyuz, bizde öyle kavgalar da olmaz. Biz sadece takımın menfaati için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz” dedi.

Ligin uzun bir maraton olduğunu ve sakatlıklar ile performans düşüklükleri olabileceğini ifade eden Volkan, “Forma verilince ben dahil herkesin elinden geleni yapacağını düşünüyorum. Uzun zamandır oynamayan Holmen Kadlec gibi isimler de bu hafta elinden gelenin en iyisini gösterdi. Görev verildiğinde elimizden geldiğince en iyi şekilde mücadele etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.