Bizden Kıyafet Almayan Türk Değildir

Isparta’da bir giyim mağazası sosyal paylaşım sitesindeki hesabında yayınladığı reklam spotuyla tüyler ürpertti. Reklam spotunda ‘Bizden kıyafet almayan Türk değildir’ ifadesi dikkat çekti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Haziran 2013 12:51
Bizden Kıyafet Almayan Türk Değildir

Isparta’da faaliyet gösteren bir kıyafet mağazası sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yayınladığı reklam spotunda tüyler ürpertti. Kendi mağazalarından kıyafet almayanların Türk olmadıklarını iddia eden reklam spotu tepkiyle karşılandı.

Sosyal paylaşım sitesi facebooküzerinden mağaza adına oluşturulan hesapta yapılan reklam paylaşımında “TÜRK KANI TAŞIYAN NASIL BELLİ OLUYOR Kıyafet dolabınızda yer açın "Ispartada yiyip , suyunu içip ………………'dan kıyafet almaynda türk kanı yoktur "
%100 ısparta kazasın diyorsanız ………………… dan alış veriş yapacaksınız

> başka …………………la karıştırmayın <” ifadeleri yer aldı.


Ajans32’ye elektronik posta aracılığıyla ulaşan bazı vatandaşlar “Bu nasıl bir reklam tanıtım anlayışıdır. Benden alıyorsan Türk kanı taşıyorsun, falancadan alıyorsan taşımıyorsun. Bu en hafif deyimle utanmazlık ve ırkçılıktır” ifadelerini dile getirdiler.

Ajans32 olarak söz konusu firmanın ismini kapatarak bu haberi yapmayı uygun gördük. Zira firmayı şimdilik adres göstermek istemedik.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum