Bize Düşen Hizmet Size Düşen Destek

Bize Düşen Hizmet Size Düşen Destek

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ekim 2015 15:19
Bize Düşen Hizmet Size Düşen Destek

AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, Yalvaç’ta BAKA ve TKDK kurumları desteklerini bilgilendirme toplantısına katıldı. AK Parti’nin Isparta için getirdiği yatırım ve hibelerden bahseden Haydar Kemal Kurt, istikrarın devam etmesi için 1 Kasım’ı işaret etti

Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve sanayi yatırımcıları ile bir araya gelinen toplantıda desteklemelere ilişkin açıklamalarda bulunan Haydar Kemal Kurt, 13 sene öncesinde yatırımlardan pay alamayan, desteklenmeyen bir Isparta’nın unutulmaması gerektiğini söyledi.

SİZ BİZE EL VERİN HİZMET DEVAM ETSİN
Haydar Kemal Kurt, “13 yıllık zaman zarfında kat edilen yol, getirilen hizmetler, destekler ortada. Gerek Isparta gerekse İlçe ve köylerdeki yaşam standardının önceye göre ilerlediğini hepimiz görüyoruz. Dolayısıyla biz hizmet etmeye talibiz. Yapılanları yapılacakların teminatı olarak görüyoruz. Sadece yaptıklarımızı değil bundan sonraki yapacaklarımızı da anlatıyoruz. Bize düşen hizmet size düşen destek” diye konuştu.

Daha sonra vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşların sorunlarını dinleyerek notlar alan Kurt, “Siz bize el verin, Allah bize güç versin inşallah bu hizmet devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.