Bize Teşekkür Etmek Düşer

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce altyapı ve asfalt çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Yayınlanma:
Bize Teşekkür Etmek Düşer

Bu kapsamda son olarak Kesikbaş Türbesi’nden Gülcü Mahallesi yoluna çıkan 119 Cadde’de altyapı ve asfalt çalışmaları başlatıldı. Yorgun asfalt tamamen kaldırılırken, başta yağmur suyu olmak üzere caddedeki tüm altyapı eksiklikleri gideriliyor.

Yapılan çalışmaları MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Hisar Mahallesi Muhtarı Erdoğan Alyüz ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehrin 4 ayrı noktasında aynı anda altyapı ve asfalt çalışmalarının yapıldığını söyledi. Bayram tatilini de değerlendirdiklerini ve açıktan gün kazandıklarını aktaran Başkan Günaydın, bu çalışmalardan dolayı personeline teşekkür etti.

Arazide yapılan çalışmaları her zaman yerinde takip eden Başkan Günaydın, kış aylarına yaklaştıklarını ifade ederek, son günleri yine gecede değerlendireceklerini aktardı. Altyapının bir şehir için çok önemli olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehirdeki altyapı çalışmalarının önemli bir bölümünün kendi başkanlıkları döneminde yapıldığına işaret etti. Çalışmaların bir proje dahilinde gerçekleştirildiğine değinen Günaydın, birbirinden kopuk bağlantıları birbirine bağladıklarını ve kullanılan malzemenin gelecek yönünden en iyi şekilde seçildiğini belirtti. Günaydın, “Asfalt çalışmalarından dolayı halkımızdan çok sayıda teşekkür alıyoruz. Asfalt kadar altyapı da çok önemli, yerin altına daha fazla yatırım yapıyoruz. Türkiye’de altyapıya yapılan yatırım önemsiz olarak görülüyor. Isparta Belediyesi olarak, şehrimizin altyapıda önemli bir kent olması için çalışıyoruz. Tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

119 Cadde’nin yapılan çalışmalarla yağmur suyundan kurtarıldığını söyleyen Hisar Mahallesi Muhtarı Erdoğan Alyüz de, yoğun yağışlarda yağmur sularının bazı evleri tehlikeye soktuğundan bahsetti. Alyüz, 119 Cadde’nin 1988 yılında asfaltlandığını ve o günden bu güne kadar yama yapıldığını ve bu yamalardan da yapılacak asfalt sayesinde kurtulacaklarını anlattı. Alyüz, “Başta altyapı ve asfalt çalışmaları olmak üzere Belediye Başkanımıza ve ekiplerine şehrimize yaptığı çalışmalardan dolayı şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve ekibinin bayram demeden tatil demeden çalıştığını, şehrin teknolojik bir altyapıya kavuşturulması için yoğun çaba sarf edildiğini söyleyen MHP İl Başkanı İsa Yalçın, 1988 yılında yapılan bir çalışmanın 2013 yılı itibariyle artık ihtiyaçlara cevap vermesinin mümkün olmadığını söyleyerek, “Bu bir ihtiyaçtır ve bu ihtiyacın giderilmesi noktasında Belediye Başkanımız ve belediyenin bütün ekibi fedakarlığını ortaya koymaktadır. Isparta’da yaşayan bir insan olarak ben bu durumdan çok memnun oluyorum. İktidar partisinin kıymetli yöneticileri Isparta’da neler yapıldığını soruyorlar. Isparta’da bunlar yapılıyor, Isparta yenileniyor. Isparta teknolojik bir altyapısı olan şehir haline geliyor. Bunu başaran ve beceren insanlara karşıda bu kadar acımasızca saldırmalarını buradan bir kez daha kınıyorum. Bu caddeye 1988 yılından buyana hizmet yapılmamışsa özellikle Sayın Nuri Uzaktaş’ın partisinin olduğu dönemde sadece kaldırımı boyanmışsa her halde en son konuşacak kişi AKP’lilerdir. Isparta için birileri konuşacaksa buna hizmet edenler konuşabilirler. Başkalarının boş konuşmalarıyla Ispartalı hemşehrilerimiz buna inanacaklarına kesinlikle inanmıyorum. Emeği geçen herkese gerçekten çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun. Ispartalı hemşehrilerimize ancak böyle bir hizmet yakışır. Bize de bu hizmeti yapanlara teşekkür etmek düşer” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum