Bize Yapılan Operason İhanetin İlk İzleriymiş

Bize Yapılan Operason İhanetin İlk İzleriymiş

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mayıs 2017 13:11
Bize Yapılan Operason İhanetin İlk İzleriymiş

Belediye Başkanı Günaydın, 6.5 yıl önce Belediyeye yapılan ve kendisinin de 171 hapis cezası ile yargılanmasına neden olan operasyonu FETÖ’ye dayandırdı; “o zaman vatan haini olsalar bu operasyonu yapmazlar’ demiştim. 15 Temmuz’da ortaya çıktılar. Vatan hainiymişler” dedi.

HAİNLERE İNAT ERGENEKON MÜZESİ

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Ergenekon adı altında yapılan operasyonların haince bir düşünce olduğunu o zaman anladığını belirterek “Isparta Ergenekon Müzesi ve Dede Korkut Müzesi o hain operasyona, Türk değerlerini ortadan kaldırmak isteyenlere atıf olacaktır” dedi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nin Isparta Fuar Merkezi için tasarladıkları projelerin sunum töreninde 6.5 yıl önce Belediyeye yönelik yapılan operasyonu hatırlattı. Isparta Belediyesi’ne yönelik yapılan operasyonun ihanet ve vatan hainliğinin ilk izleri olduğunun altını çizen Günaydın, “15 Temmuz’da gerçekler ortaya çıkmıştır” dedi. Isparta Belediyesi’nin Ergenekon Müzesi ve Dede Korkut Müzesi Projeleri’nden bahseden Günaydın, Fethullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz ihanet girişimine dikkat çekti. Günaydın, şöyle konuştu:

AK PARTİ İL BAŞKANI’NA GÖNDERME BİRAZ VİZYONCUK BULAŞSIN

“Belediye olarak şu anda çok proje uyguluyoruz. 6 Mayıs’ta bir ihale yaptık, yapımına başlandı. 200 dönümlük yaşayan otogar projesi. Şu anda 400 metre uzunluğunda büyük bir projenin yapım aşamasına geldik. Engelleri aştık, bürokratik süreci tamamladık. Pek yakında Etnografya Müzemizin devamı olarak 400 metre yeni bir müze yapacağız. Bu müze ile Isparta yüksek değere ulaşacak. 2,5-3 ay sonra ihaleyi gerçekleştireceğiz inşallah. Arkasından daha dehşet bir projemiz daha geliyor. Avrupa’da her hangi bir şehirde 37 tane müze var. Biz de kaç tane var?

Büyük bir partinin il başkanı ‘müze para mı kazanacak?, bu kadar otopark olur mu?” diyebiliyorlar. Onlara biraz vizyoncuk bulaşsın istiyoruz. ERGENEKON OPERASYONU ALÇAKÇA BİR OLAYDI Birisi Dede Korkut Müzesi. Tarihimizi yıpratmak isteyen insanlara karşı, dünyanın neresinde bir Türk varsa o Türkü ilgilendirecek bir eser olacak. Isparta’da Dede Korkut Müzesi olacak. Ne yaptılar bize? Balyoz, arkasından Ergenekon operasyonu yaptılar. Alçakça bir olay olduğu 15 Temmuz’da ortaya çıktı. Cumhurbaşkanımız da anladı. Az kalsın hayatını kaybediyordu. Zaten Türkiye Cumhuriyeti’ni yok etmek istiyorlar arkasından destanlarını yok ederek o milleti öldürmek istiyorlar. O operasyonun yapıldığı gün bunu anladım. Hatta genel başkanımıza gittim, söyledim. O gün tehlikeli bir güç vardı.

İHANETİN İLK İZİ ISPARTA BELEDİYESİ’NE 200 POLİSLE YAPILAN OPERASYONDUR

O güç bize de 200 polisle bir gecede operasyon düzenledi. 6.5 yıl önce bunu yaptılar. İhanet ne zaman başlıyor? Bize yapılan operasyon ihanetin, alçaklığın, vatan hainliğinin ilk izleriymiş. İlk izlerini o gün anlamıştım. ‘vatan haini olsa bu operasyonu yapmazlar’ demiştim. ‘Türkiye birinciliğini her zaman kazanan bir belediye başkanına düşman olsa bunu yapamaz’ demiştim. Evet o dediğimiz 15 Temmuz’da ortaya çıktı. Düşman değil, hainlermiş.

ERGENEKON’UN NE OLDUĞUNU GÖSTERMEK İSTİYORUZ

Ergenekon da o hainlikten dolayı kafamda gelişen bir olay. Mimarlar tasarımcıdır, bu müze ortaya çıktı. Ergenekon’un ne olduğunu göstermek gerekiyor. Çocuklarımıza bu destanı yansıtmamız gerekiyor. Dünyanın her hangi bir yerinde bir Türk varsa o Türkü ilgilendirecek Ergenekon Müzesi yapılıyor. Proje tasarımları bitildi. Çünkü bu büyük bir dava, büyük bir olay. Bu projeye 5 yıldır uğraşıyorum. 1 ay sonra ihalesini yapacağız. Bu müzenin içerisindeki büyük bir kısmı Ergenekon Destanı’na ayrıldı. 1000 ton mermerden işlenen eserler yapılıyor. İçindeki tasarımların yapımına başlandı. Ergenekon Destanı nasıl bir şey acaba? Bunu derin olarak bilmek lazım.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum