Bizi Arda Yaktı!

Ali Dürüst ”Arda’ya hep ‘Kalacaksın’ dedik, o da ‘Tamam’ yanıtını verdi. Bunun üzerine Culio’yu gönderdik. Yoksa bırakır mıydık hiç? Arda bizi ters köşeye yatırdı” diyerek sitem etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Eylül 2011 13:56
Bizi Arda Yaktı!

G.Saray 2. Başkanı Ali Dürüst, Samsun maçı sonrası “Arda tüm planlarımızı alt üst etti” diye genç oyuncuyu suçladı.

İşte Ali Dürüst'ün Arda Turan ile ilgili sözleri: Culio’nun transferinde bizi Arda yaktı. Görüşmelerimizde Arda’ya ‘Kesinlikle kalacaksın’ dedik. O da bize hep ‘Tamam’ yanıtını verdi. Bu söze güvenerek, Cluio’yu Orduspor’a verdik. Ancak ondan sonra Arda yeniden gitmek istediğini söyleyince kendisini tutamadık. Yoksa Cluio’yu göndermek gibi bir niyetimiz bulunmuyordu. Dürüst, Samsun maçı ve genel konularla ilgili şu açıklamaları yaptı: Yönetimimizde herhangi bir kriz yok. Görev alırken şahsi bir beklenti içine girmedik. hizmet için buradayız. kulübü iyi günlere taşımak için seçildik. Onun için canla başla çalışıyoruz. Bu arada sadece bir maçta alınacak sonuca göre değerlendirme yapmak doğru değil. Çok maç var, galibiyetler ve yenilgiler olacak. Ne bir tek galibiyete sevinecek ne de yenilgide üzüleceğiz. Önemli olan sezon sonundaki başarıdır. İyi bir yoldayız. Geçen hafta ise şansızlık vardı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum