Bizi Olayların İçine Çekmeye Çalışıyorlar

Sav Kasabası’nın MHP’li Belediye Başkan Adayı Mustafa Avşar, yaşanan broşür dağıtma olayının kendisine ve partisine mal edilmeye çalışıldığını belirterek; “Biz seçimlere kadar Hiçbir Kavga ve Gürültünün İçinde Olmayacağız” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mart 2014 17:57
Bizi Olayların İçine Çekmeye Çalışıyorlar

30 Mart yerel seçimlerinde sadece iki gün kaldı. Seçimlere doğru süreç hızla ilerlerken zaman zaman bazı olaylar da yaşanıyor. Bunlardan birisi de Merkeze bağlı Sav Kasabasında yaşandı. Geçtiğimiz gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerin dağıttığı broşürler kasabada gergin dakikaların yaşanmasına neden oldu.

AVŞAR; “ÖNÜNE GELENİ GÖZALTINA ALMIŞLAR”
Olayın faillerinin net olarak belli olmamasına rağmen, kasabadaki gençlerin şüpheli sıfatıyla apar – topar gözaltına alınıp Karakola götürüldüğünü ifade eden Sav Kasabası Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Mustafa Avşar, yaşanan olaya tepki gösterdi. Avşar, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Kasabamızda önceki gece mevcut Belediye Başkanı ve AKP Belediye Başkan adayı Mustafa Şahin ile ilgili siyasi bir broşür dağıtma olayı yaşanmış. Başkan Şahin de, konu hakkında emniyeti telefonla arayarak şikayetini dile getirdim. Bunun üzerine gece saat 02.00 sıralarında Emniyet güçleri önüne kim geldiyse gözaltına almışlar. Hatta, işyerinde nöbetçi olan ve broşür dağıtma olaylarının olduğu saatlerde işyerinde olduğu kamera kayıtlarıyla sabit olan bir arkadaşımız bile o saatte istirahat etmek üzere evine giderken polislerce gözaltına alınmış. Kasabamızda gözaltına alınan kişi sayısı 10’a kadar yükselmiş. Bu arkadaşlarımızı şüpheli sıfatıyla apar – topar karakola götürüp sorgulamışlar. Belediye Başkanının sukuneti sağlamak yerine yaptığı bu davranış kasabadaki provakasyonu iyice artırmıştır.

“KİMSE OLAYI BANA VE PARTİME MAL EDEMEZ”
Bu durumun AKP’liler tarafından partimiz mensupları tarafından yapıldığına dair iddialar ortaya atılmaktadır. Bu olayla ilgili gerek şahsım gerek partimin hiçbir alakası yoktur. Yaşananlar şahsıma ve partime mal edilemez. Bu durum beni ve arkadaşlarımı rencide etmiş ve üzmüştür. Oysa biz MHP olarak kasabamızda son derece sükunet içinde seçim çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu konuda da elimizden gelen en üst düzeyde gayret göstermekteyiz. Zaten, şuana kadar da kasabamızda seçimle ilgili hiçbir olumsuzluk da olmamıştır. Bu son derece sevindirici bir durumdur.

“ASLA KAVGA VE GÜRÜLTÜNÜN İÇİNDE OLMAYACAĞIZ”
Biraz önce de söylediğim gibi biz çalışmalarımızı 30 Mart’a kadar sürdüreceğiz. Bu zaman zarfında hiçbir şekilde ve hiçbir zaman kavganın, gürültünün içinde olmayacağız. Çamur at izi kalsın felsefesiyle hareket etmeyeceğiz. ve ondan sonra karar değerli Sav Kasabamızındır. Kasaba halkımız Pazar günü en doğru kararı verecektir. Ben MHP Belediye Başkan Adayı olarak kasabamız halkının teveccühlerine güvenim ve inancım tamdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.