Bizim Hevesimizi Kursağımızda Bırakmasınlar

Bizim Hevesimizi Kursağımızda Bırakmasınlar

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Nisan 2017 16:13
Bizim Hevesimizi Kursağımızda Bırakmasınlar

Sporseverler ,Isparta Davrazspor’un önümüzdeki yılda desteklenmesi için kent büyüklerine ve yönetime çağrıda bulundular. Taraftarlar, kombine, bilet ve forma kampanyalarına destek olacaklarını söylediler.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta bu yıl güller diyarını Eğirdirspor’la birlikte temsil eden Isparta Davrazspor’un şampiyonluğu kıl payı kaçırması sporseverleri üzdü. Sporseverler, buna rağmen kent büyüklerini, yönetimi ve pembe-yeşillileri başarılı görüyor. Akdeniz Haber Servisi, sokağa çıkarak şehrin nabzını tuttu. Bu yılı çıraklık dönemi olarak gören sporseverler, kent büyüklerine ve yönetime saygı duyuyor. Sezon hazırlıklarına başlanmasına rağmen Isparta Davrazspor’un liglere renk kattı görüşünde olan sporseverler, “Şimdiden hazırlıklarımıza başlamalıyız. Isparta kenetlenirse kimse karşısında duramaz. Mevcut kadroyu koruyarak yapılacak takviyelerle hedefe ulaşırız. Pes etmeyelim ve mücadeleye devam edelim” görüşlerini belirttiler.

SÖZ HALKTA:
sparta Davrazspor’la ilgili ne düşünüyorsunuz sorularına sporseverler şu şekilde cevap verdi: Ahmet Gülcan (Esnaf): Isparta sevdalısıyım. Isparta Davrazspor şehre bir renk kattı. Bu desteğin devam etmesini bekliyoruz. Aynı yönetim ve ekip bozulmadan takviyelerle bu işi başarırız diye düşünüyorum.

“ISPARTA PROFESYONEL LİGLERİ HAK EDİYOR”
Servet Tekdur (Öğrenci): Isparta Davrazspor ekibinin yapılacak takviyelerle çok daha başarılı olacağına inanıyoruz. Isparta Davrazspor’un oluşması için büyük çaba sarf eden TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e, Vali Şehmus Günaydın’a, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a, Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül’e, Mustafa Özaydın’a, yönetim kurulu üyelerini ve teşekkürü bir borç biliyoruz. 17 bin seyircisi olan Isparta bir futbol şehri. Isparta Davrazspor sonuna kadar desteklenmelidir. Biz öğrenciler de bu tür sosyal etkinliklerin olmasını istiyoruz. Isparta profesyonel ligleri hak ediyor.

“KENETLENELİM BAŞARIRIZI”
Mustafa Tahan (Esnaf) : Birebir maçlara hiç gitmedim şansım olmadı. Oğlum gitti ama ben hep takip ettim üzüldüm şahsen. Aslında bizim yerimiz orası değildi ama oldu bir kere. Son turda bir şeyler oldu şike döndü. Isparta Davraz spor şehre de çok fayda kattı seyirci olarak bile. Pazar günleri buralar çok hareketli oluyordu. Ama Türkiye’miz de spor olayını çok yanlış uyguluyorlar. Karşıdan gelen ekibi dolaşmadan konvoyla şehir dışına çıkartıyoruz kavga gürültü olmasın diye. Onu bir çözsek orada ticaret olmuyor işte. Maçtan sonra karşı tarafın seyircileri kalıp alışverişini güzellikle Isparta’yı gezse gitse daha güzel olur. Bizim takımda yine aynı şekilde karşı tarafta rezillik çekiyor. Önceden dolaşırlardı şimdi yok. Çark dönsün Isparta’mızı gezsinler ama bunu yapamadık bir şekilde. Ama Isparta futbol şehri. Kenetlenelim başarırız. O eski heyecan bu yıl yakalandı. Pes etmeyelim. Kent büyüklerimiz, yönetimimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız bu işi başaracaktır.

DAVRAZSPOR ŞEHRİ KENETLEDİ
Mustafa Daldal (Esnaf): Isparta Davrazspor bu şehrin yeniden doğuşu demek, birlik ve beraberliğin göstergesi demek. Bu takım tüm görüşleri birleştirdi. Ve taraftar rekoru kırıldı. İnsanlar sevmesiydi statlar dolmazdı. Bugün Isparta taraftarın gösterdiği ilgiyi Süper Lig takımlarının taraftarı göstermiyor.İnsanlar yıllar sonra futbol coşkusunu yaşadı. Kent büyüklerimize, yönetimimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Herkes uğraştı ve emek verdi. Ama ikincilik geldi. Olsun yıllardır uğraşıpta çıkamayan bir sürü takım var. Isparta önümüzdeki yıl daha sağlam bir şekilde girerek bu işi bitirir. Futbolcular çok efendi ve saygılılar. Ve önümüzdeki yıl için şimdiden çalışmalar başlamalı. Ben inanıyorum ki bu şehir güzel günler görecek.

“DÖKME SUYUYLA DEĞİRMEN DÖNMÜYOR”
Mehmet Demiralay (Esnaf): Bizler Isparta sevdalısıyız. Bu sene çok iyi bir oluşum sağladık. İnşallah seneye bu oluşumun daha geniş çaplısını yöneticilerle birlikte devamını istiyoruz. İnşallah daha kurumsal bir oluşum sağlanır. Gelirler daha sabite bağlanır yani bunca yıl Ispartaspor olarak da olsun sabit bir geliri yok. Dökme suyuyla değirmen dönmüyor. Dönmediği için de daha iyi bir oluşum sağlanabilir. Ve gelir kaynakları oluşturulabiliri. İnsanlar futbolu seviyor. Bu şehir güzel şeyleri hak ediyor. “HATALARDAN DERS ÇIKARMALIYIZ” Kenan Vardar (Esnaf): Bu konudan dolayı sizlere teşekkür ederim. Ben Isparta sevdalısıyım. Ispartalı değilim ama Isparta Davrazspor sevdalısıyım. Bu sene kıl payı kaçan şampiyonluktan çok üzüntü duydum. Fakat gelecek sene inanıyorum ki bu seneki durumdan ders çıkaracak. Yöneticiler veya Ispartalılar seneye daha iyi bir performans gösterip bütünleşerek hep beraber şampiyonluğa koşacağımıza inanıyorum. Herkese sevgiler saygılar sunuyorum. Sağolun, varolun.

“TÜM MAÇLARDA DESTEKLEDİK, YİNE DESTEKLERİZ”
Gökhan Özdemir (Esnaf): Isparta Davraz sporla ilgili bir kıvılcım çak kampanyasıyla ilgili geçen sene yazın 4 Hazirandı sanırım başlattığımız bir süreçte taraftarlar olsun şehrin önünde gelen büyükleri olsun çok güzel bir oluşum yakaladık. Bu sene şampiyonluğu kıl payı kaçırmamıza rağmen ilk senemiz olmasına rağmen ikinci oldu.. Biz yeri geldi deplasman da olsun ya da burada kendi sahamız dış sahamızda futbolcularımızı çok iyi bir şekilde destekledik ama bu sene olmadı seneye daha iyi şeylerin olacağını düşünüyorum. Bu sene işletme konusu gibi görürsek çıraklık olarak başladığımız şey de kalfalık ustalık dönemine geçerek inşallah bu sene daha iyi şeylerin olacağını düşünüyorum. Şehrimizin gerek önde gelen isimleri olsun Isparta spor sevdalıları bu kötü bir öngörü vardı. Isparta’da onun geçtiğini düşünüyorum. İnşallah seneye daha güzel bir oluşumla daha iyi yöneticilerimizle daha iyi şeylerin geleceğine inanıyorum. İnşallah seneye bu ligden kurtularak ligde hak ettiğimiz yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Saygılarımı sunuyorum.

“HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYSUN”
Ahmet Karakoç (Esnaf): Isparta Davrazspor şu an şehir olarak kenetlenmiş durumda. Heyecan sürmesini istiyoruz devam etmesini istiyoruz. Başkanların yönetiminin en güzel şekilde taraftarı ağırlanacağımızı bilmelerini isteriz. Lig bitti ama bir an önce başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Ayrıca artık maçlar bir an önce başlasın güzel bir heyecana ortak olalım. Hep beraber kenetlenelim tekrardan herkes taşın altına elini koysun. Bu sezon 3 maç hariç içli dışlı bütün maçların hepsine gittim. Eski günleri şaşalı günlerimize dönmeyi çok istiyoruz. Deplasmanda bize hazmedemedikleri için şehir takımı olduğumuz için çok eziyet görüyoruz. Yetkililerin artık çözüm bulmasını istiyoruz. Toplu bir şekilde desteğe devam edelim istiyorum. Herkesin biletli girmesini istiyoruz bu düzenleme yapılsın. Kombineyse kombine biletse bilet alırız. Yarım yamalak biletler dağıtılıyormuş duyduğumuza göre ben çok kızıyorum. Kadroya en azından 4-5 takviyeyle bu işi bitiririz biz. En çok beğendiğim futbolcu Okan, Lütfi, Yusuf bence. Yusuf iyi topçu niye oynatılmadı. Lungelo iyi ama becerisini biraz daha geliştirmesi lazım. Takımda kalmasını isteriz. Şehir olarak kenetlenmek istiyoruz. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e, Vali Şehmus Günaydın’a, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a, Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül’e ve yönetim kuruluna desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Isparta’mız için emek çaba sarf eden herkese teşekkürler. Ne olur bizim Isparta’mıza kıymasınlar. Bizim hevesimizi kursağımızda bırakmasınlar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.