Bizim İçin Fark Etmez

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, AK Parti adayının açıklanması ardından yaptığı değerlendirmede “Bizim için fark etmez. Bu seçimin galibi CHP’dir. Isparta sosyal demokrat belediyecilik ile tanışacak” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Aralık 2013 16:55
Bizim İçin Fark Etmez

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayının Nuri Uzaktaş olarak açıklanmasının ardından yaptığı değerlendirmede “Kamuoyunda AK Parti’nin Uzaktaş ile alamayacağı, sayın Uzaktaş’ın iletişimin zayıf olduğu gibi bir algı var. Elbette bu söz konusu siyasi partinin iç meseledir ve bizim bu konuda yorum yapma gibi bir durumumuz olamaz” dedi.

Şenol, “Sayın Başbakan İl Başkanını açıkladığına göre aday adayları içerisinde en güçlü gördüğü isim odur. Ama biz şunu söylüyoruz; Isparta bu dönemde CHP belediyeciliği ile tanışacak. Bu seçimin galibi projeleriyle, vizyonuyla CHP ve onun adayı Sayın Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı hoca olacaktır” ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Siyasi olarak hiçbir adayı, hiçbir partiyi zayıf halka olarak görmüyoruz. Halka projelerimizi anlatacağız, çalışacağız. Isparta artık sosyal demokrat belediyecilik ile tanışacak” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum