Bizim İşimiz İcraat

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş, "Muhalefetin işi eleştirmek, bizim işimiz icraat” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mart 2014 10:07
Bizim İşimiz İcraat

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile açıkladıkları 3 projeyi eleştiren muhalefete yanıt verdi. Uzaktaş, “Muhalefetin işi eleştirmek, bizim işimiz ise icraat” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Uzaktaş, İl Özel idaresini ziyaret etti. Ziyarette muhalefeti eleştiren Uzataş, Başbakan Erdoğan'ın mitingine destek veren tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Özel idare bizim köylerimizin can damarıdır diyen Uzaktaş, "köylerimize en büyük emeği geçen arkadaşlarımız. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Altından kalkamayacağı hiçbir sözü bugüne kadar vermediklerini söyleyen Uzaktaş, "Onların işi eleştirmek bizim işimiz icraat. Biz yaparız onlar görür. Biz yaptıktan sonra görecekler. Onlarda bundan yararlanacaklar. Yaptığımız zaman görecekler. Nasip olurda belediye bize geçerse, projelerimizin hepsini hayata geçireceğiz" dedi.

Günaydın döneminde Isparta'da hiçbir şeyin değişmediğini söyleyen Uzaktaş, "2014'te gelip de 2019'da tekrar gelen birisi Isparta'da bir şey değişmemiş diyorsa bu başarı değildir. Ama bizim iddiamız bu. 5 yıl içinde Isparta'yı muazzam bir şekilde değiştireceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum