Böcüzade Parkı İhaleye Çıkıyor

Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan ve çevresindeki 4 mahalleye cevap veren Otogar yanındaki böcüzade parkı bugün ihaleye çıkıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2012 11:30
Böcüzade Parkı İhaleye Çıkıyor

Üç bölüme ayrılan parkın iki bölümü önceden ihaleye verilmiş geri kalan kısım da bugün yapılacak olan ihale ile sahibini bulacak. Kafeterya ve çay ocağı olarak hizmet verecek olan bu bölüm 40 bin lira muhammen bedelle kiraya verilecek.

Halkın yoğun talebi doğrultusunda böyle bir ihtiyaç hisseten belediye böcüzade parkından daha fazla istifade edebilmesi ve geniş bir dinlenme ve oturma alanı oluşturmak için ihaleyi gerçekleştiriyor.

Encümen salonunda saat 14.00’de yapılacak olan bu ihaleye taliplinin de oldukça fazla olması bekleniyor.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “bu güne kadar her türlü ihalemizi şeffaf ve halkın huzurunda gerçekleştirdik. Bazı ihalelerimizi de canlı yayın aracılığı ile yaptık. Bu ihalemizi de bu paralel doğrultuda gerçekleştiriyoruz. İhaleye girmek isteyen tüm esnafımızı davet ediyorum. Hem böcüzade parkımızın şenlenmesi hem de kendine iş kurmak isteyenler için büyük bir fırsat olacaktır. Halkımızın yürüyüş alanı olarak ta kullandığı parkımızda akşam dinlenmek ve çeşitli eğlence ve toplantı ihtiyaçlarına cevap verecek nefis bir alan haline gelecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.