Boksörler Milli Takımda

Boksörler Milli Takımda

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2016 15:50
Boksörler Milli Takımda

IYAS Spor kulübü boksörleri Sema Çalışkan ve Ramazan Demir antrenörleri Melihşah Sarıca ile birlikte Türk Milli takımına davet edildiler.

Şuan Kadı Dağı Boks Milli takımında yer alan boksörlerden Ramazan Demir 24 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'te yapılacak olan Avrupa Boks Şampiyonasın da ülkemizi 46 kg da temsil edecek.

Milli gururumuz Sema Çalışkan ise Ekim ayında yapılacak olan Büyük bayanlar boks şampiyonası hazırlıkları için Fas milli takımı ile ikili kampa girdi.

Antrenörleri Melihşah Sarıca " Her iki sporcumda buralara gelmeyi hakketti,zamanla hersey daha iyi olacak. Bize destek olan Kulüp başkanım Sayın Bahattin Şenol'a, Gençlik hizmetleri müdürüm Sayın Murat Gevreğe, Halk eğitim müdürüm Sayın İhsan Arıcı ve Abdullah Taner Türkcan'a teşekkürü borç bilirim. İnşallah hersey iyi olacak. Dualarınızı eksik etmeyin." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.