Bolat'ın Dediği Oldu: İşte Şimdi Kasanın Anahtarı Isparta'da

Bolat'ın Dediği Oldu: İşte Şimdi Kasanın Anahtarı Isparta'da

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Kasım 2015 17:21
Bolat'ın Dediği Oldu: İşte Şimdi Kasanın Anahtarı Isparta'da

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat’ın Çizgi Ötesi’nde işaret ettiği “Kasanın Anahtarı Isparta’da” tespiti şimdi tam yerine oturdu.

Bolat’ın Süreyya Sadi Bilgiç’i kastederek “Sayın vekilimizin Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı olarak görev almasını umut ediyoruz. Isparta merkezi bütçeden aslan payını alacaktır. Kasanın anahtarı Isparta'da” ifadeleri AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı olmasıyla vücut buldu.

Kanal32 ekranlarında yayınlanan ve Moderatörlüğünü Mustafa Kahraman’ın yaptığı Çizgi Ötesi Programına konuk olan Ali Bolat; “2015 yılında 52 milyonluk bütçeye Sayın Süreyya Sadi Bilgiç'in Plan ve Bütçe Komisyonu Başkavekili olması nedeniyle tahsisli bütçe dışında 74 milyon TL ek ödenek gönderildi. Biz denk bütçe yapmak zorundayız. 70 milyon liralık bütçe yaptık.
Ama 2016 yılında Isparta'ya 200 milyon TL'lik ödenek bekliyoruz. Sayın vekilimizin Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı olarak görev almasını umut ediyoruz. Isparta merkezi bütçeden aslan payını alacaktır. Kasanın anahtarı Isparta'da . Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı başkan yardımcılığı icracı bakanlıkların kat kat üstünde bir fonksiyonu yerine getiriyor. Türkiye'nin kasasının olduğu nokta. Isparta'da hizmete devam edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

O HABER İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum