Bolatlar İnşaat Çalışanlarına Evet'i Anlattı

Bolatlar İnşaat Çalışanlarına Evet'i Anlattı

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2017 17:14
Bolatlar İnşaat Çalışanlarına Evet'i Anlattı

Isparta’nın inşaat sektöründe lider isimlerinden Bolatlar İnşaat, geleneksel hale getirdiği şantiye çalışanlarına yönelik yemek organizasyonunu bu yıl da gerçekleştirdi.

Bolatlar İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bolat ve kardeşi Yaşar Bolat’ın öncülüğünde düzenlenen yemeğe, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ve işadamları da katıldı.  Bilgiç yemeğe katılanlara 16 Nisan’da neden evet demeleri gerektiğini anlattı.  

Avrupa'ya sertçıkan Bilgiç, "Güçlü bir Türkiye terör örgütlerinin sonu demek, Dünyanın en büyük havalimanına sahip olmak demek tüm Avrupa’daki uçuş transferinin  Türkiye’ye kayması demek. Kanal İstanbul demek, boğazdan taşımaların bu aziz milletin kontrolüne girmesi demek. Bugün boğazlarına geçen hiçbir şeye müdahale edemiyoruz. Kanal İstanbul’a biz bu sorunu ortadan kaldıracağız. Nükleer enerjiye sahip olacağız. Bizi kimse bundan alıkoyamaz. Avrupa’nın tüm meydanlarında FETÖ PKK’ya karşı kucak açmışlar. Türkiye’ye karşı hayır kampanyaları. Size ne Avrupa?  Nasıl güçlü bir Türkiye inşa ederiz. Biz bunun gayretindeyiz. Onun için de güçlü bir hükümet sistemi kurmak istiyoruz. Sana ne bizim iç işimizden. Sen eski Türkiye mi sandın burayı? Senin kapında dilenen IMF kapsında dilenen sana muhtaç Türkiye mi sanıyorsun?  O işler geçti. Artık bu ülke büyük bir ülke. Onun için sen teröristlerinle, taşeronlarınla güzel güzel geçin. Bir gün gelecek o teröristler kendilerini vuracak” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.