Bölge Hastanesi 2014 Yılında Tamamlanacak

Isparta Bölge Hastanesi 2014 yılında tamamlanacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ağustos 2011 10:16
Bölge Hastanesi 2014 Yılında Tamamlanacak

Isparta Bölge Hastanesinin temeli 2012 yılında atılıyor. Geçtiğimiz ay ön yeterlilik ihalesi yapılanan hastanenin şartnamesinde 2014 yılında tamamlanması yer alıyor.

Türkiye’ye örnek olacak bir proje ile yapılması planlanan Isparta Bölge Devlet Hastanesinin, ihalesine 9 dev firma katılmıştı. Konuyla ilgili olarak, Sağlık İl Müdürü Uz. Dr. Süleyman Önal; “Kamuoyunun da bildiği üzere, geçtiğimiz aylarda ön yeterlilik ihalesi yapıldı. Şimdi bu firmalar gerekli çalışmalarını yapıyor. Firmaların dosya tamamlama süreleri devam ediyor. Ekim ayında ön yeterliliği geçen adaylardan teklifler alınacak. İhaleyi kazanan firma 2012 yılında eski Sümer Halı’nın olduğu alanda çalışmalarını sürdürecek. Hastaneyi alan firma 24 ay gibi kısa bir sürede inşaatı tamamlayacak ve devir teslim töreni yapılacak. Bu takvim ışığında Isparta halkı yeni hastanesine kavuşacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum