Bölge Hastanesi İçin İhale Süreci Uzuyor!

Isparta kamuoyunda uzun süre tartışmalara neden olan Bölge Hastanesiyle ilgili bugün önemli bir gelişme yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2012 15:06
Bölge Hastanesi İçin İhale Süreci Uzuyor!

Sağlık Bakanlığı Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı, Sümer Halı arazisi üzerine yapılması hedeflenen Bölge Hastanesinin ihale sürecini etkileyecek olan bir karara imza attı. Daire Başkanlığı, ön yeterlilik ihalesini kazanan 9 firmadan gelen talep üzerine teklif verme sürecini 27 Temmuz Cuma gününe ertelendi.

Edinilen bilgiye göre firmaların dosya hazırlama sürecini tamamlayamadığı ve bu nedenle teklif verme süresinin uzatıldığı öğrenildi.

Sağlık Bakanlığı Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Isparta Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerin Temin Edilmesi işi ile ilgili olarak Genel Şartname 2.6.2 maddesinde belirtilen teklif verme tarihi Genel Şartnamenin 2.2.3 maddesine göre 27 Temmuz 2012 saat 15:00 olarak değiştirilmiştir.”

Proje; 482 yataklı genel hastane ve 246 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olmak üzere toplam 728 yataklı bir Entegre Sağlık Kampusu yatırımını kapsıyor.

ÖN YETERLİK ALAN FİRMALAR:

1- Assigna Infraestructuras S.A.
2- Yüksel İnş. A.Ş. – Yüksel Holding A.Ş. İş Ortaklığı
3- Emsaş İnş. Tur. Tic. ve San. A.Ş - Forcimsa Empresa Constructora S.A İş Ortaklığı
4- Türkerler İnş. Tur. Mad. Enerji Üretim Tic. Ve San. A.Ş.
5- YDA İnş. San. Ve Tic. A.Ş. – INSO Sistemi per Le Infrastrutture Sociali S.P.A. İş Ortaklığı
6- IC İçtaş İnş. San. Ve Tic. A.Ş. - Techint Compagnia Internazionale S.p.A İş Ortaklığı
7- Akfen İnş.Tur. Ve Tic. A.Ş.
8- Kerem Yapı İnş. Tic. Ve San. Ltd. Şti. – Silahtaroğlu İnş. Nak. Harf. Ve Tic. Ltd. Şti. – DİSERA Tıbbi Mal. Loj. San. Ve Tic. A.Ş. – Dirim Tıp Özel Sağlık Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş. – ATLAS Med. Elektronik Paz. Ve Yat. Ltd. Şti. – EGESOFT Bilgi Tek. San. Ve Tic. Ltd. Şti. – Teknikmed Med. Lab. Ürünleri Tıbbi Cihazlar ve Med. Malzemeler Tic. Ve San. Ltd. Şti. İş Ortaklığı
9- Eser Taah. Ve San. A.Ş. – Hammes Co. Healtcare Int. LLC İş Ortaklığı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.