Bölge Hastanesinin Temeli 2013’te Atılacak

AK Parti Isparta Milletvekili Bilgiç, bölge hastanesinde sorun bulunmadığını ve mutlaka yapılacağı açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2012 12:04
Bölge Hastanesinin Temeli 2013’te Atılacak

Bilgiç, hastane temelinin 2013'ün başında atılmasının hedeflendiğini de söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın şehir hastaneleri ile ilgili yaptığı serzenişin hastane inşaatlarına engel olmadığı öğrenildi. AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Bölge Hastanesi ile ilgili sorun bulunmadığını ve hastane inşaatının yapılacağını açıkladı.

Bilgiç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:"Sayın Başbakanımız, hizmet ve yatırımların önündeki engellere örnek verdi. AK Parti iktidarı hizmet yapmak için çırpınırken, hala önüne engeller çıkarılıyor. Bu noktada gerekli yasal düzenlemeler yapılacaktır. Isparta Bölge Hastanesinde sorun yok. İhale süreci devam ediyor. Büyük bir ihtimalle 2013 yılının ilk aylarında temel atmayı hedefliyoruz. Ispartalı hemşehrilerimiz merak etmesinler, bölge hastanesi yapılacak ve temeli kısa süre içinde atılacak." Milletvekili Bilgiç, AK Parti döneminde Isparta’ya önemli yatırımların geldiğini ve gelmeye devam edeceğini de belirterek:"Vatandaşlarımız hizmetleri görüyor. Tarımdan; sağlığa, eğitimden, konuta kadar her alanda Isparta’ya önemli hizmetler yapıldı ve bundan sonra da yapılacak. Milletvekili arkadaşım Recep Özel ile birlikte hizmetleri takip etmeye, Isparta için mücadeleye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.