Bölge Hastanesinin Temeli Haziran'da Atılacak

Sümer Halı arazisi üzerine yapılacak olan bölge hastanesiyle ilgili son gelişmeleri AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Şubat 2012 11:42
Bölge Hastanesinin Temeli Haziran'da Atılacak

Ankara’da yapılan İl Başkanları toplantısında Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ile görüşme fırsatı bulan AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, Bakan Akdağ’la Bölge Hastanesini de konuştu.

Bölge Hastanesini yapacak firmanın Mayıs ayı içerisinde belirleneceğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, inşaatın temelinin ise Haziran ve Temmuz ayında atılacağını dile getirdi.

AK Parti İl Başkanı Gökgöz, “Partimizin il başkanları toplantısında Sağlık Bakanımız bugüne kadar devletimizin yaptığı ve yapacağı sağlık çalışmaları ile ilgili bir sunum yaptı. 81 il başkanımız bu sunuma katıldı. Bende burada sayın sağlık bakanımız ile görüşme fırsatım oldu. Bölge Hastanesini sordum kendisine o da ihale sürecinin devam ettiğini söyledi. İnşallah Haziran veya Temmuz ayı gibi inşaatımızın temelini atacağız” dedi.

Şarkikaraağaç ve Yalvaç Devlet Hastanelerinin yapımıyla ilgili bilgiler de veren AK Parti İl Başkanı Gökgöz, “Isparta sağlık alanında bir ivme kazanacaktır” diye konuştu.




Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum