Bölge Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Sosyal Güvenlik Kurumunun Bölge Koordinasyon toplantısı Isparta’da yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2013 12:31
Bölge Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

SGK Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Kuruca’nın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Teknoloji Geliştirme Daire Başkanı Aydın Kurnaz , Isparta il Müdürü Mehmet Bayram, Antalya il Müdürü Selim Erol, Denizli il Müdürü Ahmet Kurt ve Burdur il Müdür Yardımcısı Selim Yurtseven ile Koordinasyona dahil illerin il Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürleri katıldı.

Toplantıda , illerin 2012 yılının genel değerlendirmesi yapılarak mevzuat uygulamalarında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulunuldu.

Kurum Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Kuruca, 2013 eylem planı çerçevesinde Müdürlüklerin yıl içinde başta hizmet standartlarının arttırılması için hizmet içi ve kişisel gelişim eğitimlerine önem vermelerine vurgu yaparak, kayıt dışı istihdam ve tahsilatların arttırılmasına yönelik çalışmaların önemine işaret etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.