Bölgenin Büyüyen Değeri Nur Pastaneleri…

Teknoloji Üssü Gibi Tesislerde En Doğalını Sizin İçin Üretiyorlar

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2019 15:37
Bölgenin Büyüyen Değeri Nur Pastaneleri…

El arabasında dondurma satarak ticarete atılan Muharrem Karateke'nin 1955 yılında temelini attığı Nur Pastaneleri bugün Türkiye geleninde 105 şubesiyle hizmet veriyor. Nur Pastaneleri Isparta Koordinatörü Osman Çimen, Bu başarının sırlarını anlattı. Çimen, çağımızın kabusu ‘Gıda Terörü’ne de dikkat çekti.

1955 yılında el arabasında dondurma satarak iş hayatına atılan Muharrem Karateke tarafından temeli atılan Nur Pastaneleri oğlu Fahrettin Karateke tarafından geliştirilerek bugün dev bir zincir haline geldi. Batı Akdeniz'in hemen her kısmında bir şubesi bulunan Nur Pastaneleri, franchising ağını her geçen gün daha da genişletiyor.
En sağlıklı ve güvenilir hammaddeleri, en hijyenik ortamlarda muhteşem lezzetlere dönüştürüp en taze şekilde ve uygun fiyatlarla misafirlerine sunmayı ilke edinen Nur Pastaneleri, Antalya ve ilçeleri ağırlıkta olmak üzere Antalya, Burdur, Isparta'da hizmet veriyor.

400’Ü AŞKIN ÜRÜN YELPAZESİ
Isparta’da 4 şubesiyle hizmet veren Nur Pastanelerinin Isparta Koordinatörü Osman Çimen, Nur Pastanelerinin doğal, katkısız, hijyenik ortamda bilimsel verilerle üretilmiş ürünleri halka sunmanın bu başarıda büyük etkisi olduğunun altını çiziyor.

Yerli ve milli bir firma olan Nur Pastaneleri, 400’ü aşkın ürün yelpazesiyle müşterilerine eşsiz lezzetler sunuyor. Firmanın Isparta Koordinatörü Osman Çimen, “Nur Pastaneleri, geniş ürün yelpazesiyle de dikkat çekiyor. Dünya kahvelerinden butik pasta çeşitlerine, doğal Bucak salebinden kahvaltı servisine kadar geniş bir yelpazede güler yüzlü bir hizmet sunmaya çalışıyoruz” dedi.

TOPLU ORGANİZASYONLARDA NUR İMZASI
Nur Pastanelerinin Anadolu şubesinde toplu organizasyonlara da ev sahipliği yaptıklarını anlatan Osman Çimen, “Anadolu Mahallesi2ndeki şubemizde 80 kişiye kadar toplu kahvaltı verebiliyoruz. Doğum günü, toplantı gibi çeşitli özel organizasyonlarda da Ispartalı hemşerilerimize çözüm ortaklığı yapıyoruz. Burada ekstra bir salon ücreti gibi bir durum da söz konusu değil. Sadece tüketilen ürünler üzerinden ücretlendirme yapılıyor” bilgisini verdi.



GIDA TERÖRÜNE DİKKAT!
Çağın en önemli sorunlarından birisinin Gıda Terörü olduğuna işaret eden Nur Pastaneleri Isparta Koordinatörü Osman Çimen, “İnsanlarımız ne yazık ki ne yiyip içtiğini bilmiyor. Merdiven altı üretimlerle gıda terörü adeta çağımızın en büyük sorunu haline geldi. İşte bu noktada biz Ar Ge Çalışmalarımızla, son model cihazlarla donatılmış laboratuarımızla hizmet veriyoruz. Nur Pastanelerinin bütün ürünleri analizler yapılarak satışa sunuluyor. Kurduğumuz teknolojik laboratuar da 30 dakika da sonuç alabiliyoruz. Biz çocuklarımıza yedirmediğimiz hiçbir ürünü rafa koymayız. Temel prensibimiz de budur” diye konuştu.

Osman Çimen, Nur Pastanelerinde taze ürün prensibine de işaret ederek “Özel donanımlı araçlarımızla her gün 105 şubeye günlük ürün gider. 22 özel donanımlı araç filomuz her gün 105 şubemize taze ürünleri hijyenik koşullarda ulaştırır. Buda bizim özelliklerimizden bir tanesidir” dedi.

KALİTEDEN ASLA ÖDÜN VERMEYİZ
Geçtiğimiz yıl hemen hemen her ay bir yeni şube açtıklarını kaydeden Çimen, “Krizmiş, dövizdeki istikrarsızlıkmış hiçbir şeyi bahane ederek kaliteden taviz vermedik. Hep en kalitesini, olması gerekeni kullandık. İşinizi iyi yaparsanız, severek yaparsanız ve sorumluluk duygusu içerisinde yaparsanız halk bunu görür. Her şeyi gizleyebilirsiniz ama kalite aşikardır. Biz geçen yıl hemen hemen her ay bir yeni şube açtık. Isparta için yeni yatırım projelerimiz var. İnşallah bu projelerde hayata geçecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum