Bölgenin Gözdesi ALTINKUM

Eğirdir Belediyesi’ne ait Altınkum Plajı temiz, bakımlı oluşuyla çevre il ve ilçelerin gözdesi oldu.

Yayınlanma:
Bölgenin Gözdesi ALTINKUM

Son günlerde havaların ısınmasıyla haftanın her günü kalabalık olan Altınkum Plajı, hafta sonunda cumartesi ve pazar günleri dolup dolup taşıyor.

Yüzme, dinlenme ve kuma gömülmek için günübirlik olarak gelenlerin yanında bungalovlarda, çadırlarda ve karavanalarda kalanların çokluğu dikkat çekti.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in Altınkum Palajı’na gelenlerle yaptığı görüşmelerde vatandaşlar, plajın bakımlı, temiz ve gerekli tedbirlerin alınmış olmasından, giriş ücreti alınmayışından dolayı memnuniyetlerini belirterek, “Başkanım sizlerden Allah razı olsun. Altınkum Plajı gerçekten şu sıcak havalarda altın gibi kıymetli oldu. Biz çok memnunuz. Hizmetlerinizi çok beğeniyoruz. Sizlere çok teşekkür ediyoruz” diyenler, Başkan Özmeral’i duygulandırdı ve çok sevindirdi.

Başkan Özmeral, yapılan takdir ve teşekkürlere karşılık, “İlk vazifeye başladığımızdan bu güne kadar, Altınkum Plajı’mızdan giriş ücreti almıyoruz. Bizden önce plaj girişi kişi başı 2,5 (iki buçuk) liraydı. Bunu biz kıyılar halkımızındır, halkımız kullanmalıdır dedik ve ücreti kaldırdık. En fazla Isparta’dan gelenlerin yanında Burdur’dan, Afyonkarahisar’dan ve komşu ilçelerden gelenlerin olması bizleri sevindiriyor. Eğirdir’imizin farkı burada daha iyi anlaşılıyor” dedi.

Çocuğu, genci ve yaşlısı binlerde kişinin uğrak yeri olan Altınkum Plajı ayrı bir renkle cazibe merkezi oldu. Mangal yakacaklar için yine gölün kenarında büyük bir bölümde üzeri gölgelikler altında masalar bulunuyor. Bu yerler, tıklım tıklım doldu.

Başkan Özmeral, Altınkum Plajı için gereken hassasiyetin fazlasıyla gösterildiğini belirterek, “İlçemize gelen bütün misafirler, bizim için çok kıymetlidir. Onlar, Eğirdir’imize ve plajımıza severek geliyorlar, bu durum hem Eğirdir’imizin hem de Belediyemizin itibarıdır.” dedi. Afyonkarahisar’dan gelen gençlerle görüşen Başkan Özmeral, çadır kuran ailelerle de sohbet etti ve vatandaşlarla da selamlaşmayı ihmal etmedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum