Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Bu Hafta

Gönenspor Manavgat’la deplasmanda, Özel İdare Kepez Belediyespor’u ağırlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2012 11:40
Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Bu Hafta

Gönenspor, pazar günü Manavgat Belediyespor’la deplasmanda karşı karşıya gelirken Özel İdare ise Antalya Temsilcisi Kepez Belediyespor’u ağırlıyor.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’taki temsilcilerimizden Gönenspor, ligdeki 4. maçında grubun iddialı ekiplerinden Manavgat Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 14.30’da başlayacak karşılaşma Manavgat Çolaklı Sahası’nda oynanacak.

Bu arada Manavgat Belediyespor-Gönenspor karşılaşmasını yönetecek hakemlerde belli oldu. Karşılaşmayı Kadir Özgöde, Naci Ediz Ertüzün ve Ramazan Ufuk Avdaş isimli hakemler yönetecek.

Bu arada Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’taki diğer temsilcimiz Özel İdarespor, Antalya Kepez Beldiyespor’u ağırlıyor. Pazar günü Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Çağdaş Kaleli, Mehmet Can Taşkın ve Adem Şahan isimli hakemler yönetecek.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum