Bölgeye Örnek Oluyor

Akdeniz Bölgesi’nin en büyük Devlet Hastanesi olan Isparta Devlet Hastanesi, çevre illere de örnek oluyor. 715 kişilik yatak kapasitesiyle söz sahibi olan bu sağlık kuruluşu, rekor üzerine rekor kırmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2012 15:34
Bölgeye Örnek Oluyor

Son yıllarda yapılan yatırımlarda Türkiye’nin Sağlık Başkenti olan Isparta, Antalya’dan dahi hasta çekiyor. Devlet Hastaneleri Yöneticisi Opr. Dr. Mustafa Çelik, konu ile alakalı olarak şu bilgileri verdi: “Hastaneyi en iyi seviyeye getirmek için mücadele ediyoruz. Hastanemizin yatak kapasitesi 715, hastanemizin fiziki yapısı bazı projelerimizi hayata geçirmek için yeterli değil. elimizde ki imkanlarla en iyiyi yapmaya çalışıyoruz. Devlet Hastanesi artık sadece Isparta’nın değil, Türkiye’nin de hastanesi, bize tedavi olmaya başta Dinar’dan, Burdur’dan Burdur’un bazı ilçelerinden, Denizli’nin bize yakın ilçelerinden, Antalya’dan ve birçok kentten hasta geliyor. Her geçen gün ilerleyen tıbbın yeni ve teknolojik imkanlarını da kullanarak hayatın en kutsal emaneti olan sağlığın korunması adına özveri ve gayretle hizmet veriyoruz. İnsan sağlığını her şeyin üstünde tutan bir hizmet anlayışıyla vatandaşlarımıza hak ettikleri değeri gösterebilmek için mücadele ediyoruz. Emeğini, sevgisini ortaya koyan, yöneticileri ve çalışanlarıyla birlikte; çağdaş, güvenilir, kaliteden ödün vermeyen yapımızla, her zaman kendimizi yenileme ve geliştirme gayreti içinde olduk” dedi.

KARAHAN, ÇELİK’İ ZİYARET ETTİ 
Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan, Devlet Hastaneleri Yöneticisi Opr. Dr. Mustafa Çelik’i makamında ziyaret etti. Kendisinin Gazeteciler Cemiyet Başkanı olduğu günlerde ziyaret eden Mustafa Çelik’e iadeyi ziyarette bulunan Başkan Karahan, tüm sağlık personeline başarılar diledi. Dün saat 11.00’de Devlet Hastanesi’nde bulunan makamda gerçekleşen ziyarette Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tuna Ünal’da katıldı. Ziyaretten son derece memnun olduğunu belirten Hastane Yöneticisi Mustafa Çelik: “Basın mensupları bence kamu görevi görmektedir. Arkadaşlarımızın birçoğunu tanıyoruz ve takip ediyoruz. Basın mensuplarımız Isparta için gece gündüz çalışıyor. Nasıl bir sağlık görevlisine gece acil vaka gel derseniz gelir. Gazeteciler de öyledir. Anında olay yerine intikal eder. Ispartalı basın mensuplarımızı kutluyorum” dedi. Yaklaşık 2 ay önce Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimliği görevinden, Devlet Hastanesi Yöneticiliğine getirilen Opr. Dr. Mustafa Çelik’in başarılı bir hekim olduğunu belirten Başkan Şevket Karahan ise: “Mustafa ağabeyimiz gerçekten başarılı bir hekim ve yönetici. Kendisinin Doğumevinde yaptığı çalışmalardan ötürü yakinen tanıyorum. Hoca’mız ben başkanlığa seçildikten sonra ziyaret etmişti. Bende hocama iadeyi ziyarette bulundum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.