'Bombacı Mülayim' Gerçek Oldu!

Adana'da akıl almaz olay...Adana'da polisin bomba olmasından şüphelenip, etrafına güvenlik şeridi çektiği paketi açmak isteyen akli dengesi yerinde olmayan şahıs büyük paniğe neden oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2013 19:04
'Bombacı Mülayim' Gerçek Oldu!

Adana'da Merkez Seyhan İlçesi Kayalıbağ Mahallesi'nde meydana gelen olayda, şüpheli paketin imhası için alınan çevre güvenliğini koşarak aşan bir şahıs, elindeki sopayla pakete saldırdı.

Adana'da polisin bomba olmasından şüphelenip, etrafına güvenlik şeridi çektiği paketi açmak isteyen akli dengesi yerinde olmayan şahıs büyük paniğe neden oldu. Polisler, güçlükle engelledikleri şahsı paket incelenene kadar gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, kentin en işlek caddelerinden olan Kızılay'a bırakılan paketi gören vatandaşlar, paketin içinde bomba olduğundan şüphelenerek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldıktan sonra caddeye çıkan yolları trafiğe kapattı.

Sonrasında olay yerine çağrılan bomba imha uzmanı koruyucu kıyafetini giyerken, akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen yaşlı bir adam güvenlik şeridini aşarak şüpheli paketin olduğu bölgeye girdi. Burada bir süre gezen ve eline geçen cisimleri yere fırlatan şahıs, şüpheli paketi açmak isteyince polis ekipleri tarafından durduruldu.

Yaşlı adamı güçlükle engelleyen polisler, paket incelenene kadar şahsı gözaltına aldı. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında gerçekleşen olayın ardından pakete, bomba imha uzmanı tarafından fünye yerleştirildi. Büyük bir gürültüyle patlayan paketten müzik aleti çıkması üzerine çevredekiler rahat bir nefes aldı.

Paketi açmak isteyen şahıs ise paketin patlatılmasının ardından serbest bırakıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.